Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

<< < (2/33) > >>

mandi94:
ja w pes 09 na 10 min top player najwiecej wygrałem 9-0  Realem z Valecia a tak to raczej 3-0 4-0 ogólnie łatwo sie gra wiec nowy poziom sie zdecydowanie przyda

szpilek666:
Jak w pesa 2010 wygrywacie niektórzy po 5:0 w 5 minut, to ja chętnie od takich osób nauczę się grać, bo od kilku ładnych lat gram w tą grę i coś średnio daję wiarę. Choć jeśli to prawda to miło jest być w gronie dobrze grających ludzi :)

czerwono-czarny:
Szpilek po co miałbym kłamać? ;)...Po to żeby zaimponować chłopakom,ze jestem mocny?.Nie nie w tym rzecz bo taki nie jestem...Ale jesli chcesz moge wrzucic filmik aby pokazać jak gram i zobaczysz,ze 5:0 wygrac w demo Pes 2010 na top player czas 5 min to nie jest dla mnie aż taki super wyczyn...A po za tym jest nowy gameplay a ja rozegrałem w demo może koło 40 meczy więc to nie jest dużo...

mariusz123211:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna top player wygrywasz po 8 : 0...

--- Koniec cytatu ---
gdzie tak napisałem...?
w 15 min naprawde można tyle nastrzelać, ale rzadko kiedy wygrywam do zera, zawsze mi cos wbiją

LosBlancos9:
mariusz123211

Nie no chyba troszkę przesadziłeś:D 
To wrzuć filmik na którym w 15min strzelisz 10 goli w Pes2010:) A Ci uwierzę:)

Ja osobiście miewam wyniki zazwyczaj 2:0 do przodu albo w plecy:D zależy:D i To jest fajne, już nie ma tego co w pes2009 że co mecz to wygrana . Duży + dla KONAMI.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej