Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

<< < (11/33) > >>

szpilek666:
A mnie gra zadziwia. Jak w pierwszym sezonie gry Atletico Madryt wygrałem LM (chociaż miałem Lyon & O Pireus, a w półfinale dopiero Chelsea) i zająłem 4te miejsce w La Liga. Więc czekam na kogoś kto rozszyfruje jak się odblokowuje poziom trudności SuperStar. Bo chyba trzeba wygrać wszystko w grze ?

kubera(RTS):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa Polską na top player wygrałem już m.Świata i m.Europy  ;) ;) ;) Dla mnie ten poziom jest za niski  :'( :'( :'(

--- Koniec cytatu ---

gratulacje !! :]

Poziom Top Player nie jest zły i nie ma co na niego narzekać chociażby z tego względu iż tak naprawdę ile można grac z kompueterem, a w momencie gdy przerzucamy się na grę online to tak naprawdę komputer jest nam zbędny :]

Alpinee:
Niby tak, zazwyczaj i tak kumple wpadaja i wtedy jest dopiero zajawka, jednak czasem fajnie zagrać sobie lige czy jakiś puchar, zwłaszcza ze nie zawsze kumple mogą wpaść, dlatego ten wyższy poziom by się przydał, może Konami nie jest w stanie zrobić juz lepszego lub są w stanie ale nie wygląda to wtedy zbyt realistycznie.

witek21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale miał być poziom wyższy od TOP PLAYER czyli Super Star!! a nie ma !! jest on do odkrycia?? czy jak?

--- Koniec cytatu ---
do dema był opisany sposób jak go ustawić [poziom Super Star] ale był bardzo żmudny i za każdym razem trzeba było go powtarzać
niech ktoś zrobi jakiś program/patch odblokowujący poziom Super Star !!

rafałkm88:
ja też już rozpracowałem tą grę na dowód tego z barca wygrałem ostatnio 5-1 a grałem atletico madryt a np interem wczoraj do przerwy wygrywałem z chievo 6-0 a skończyło się 8-1 wiem że to jeszcze nie perfekcja ale jak się znajdzie idealne ustawienie dla siebie to pozostaje już tylko grac słabszymi drużynami żeby komputer miał szanse dlatego muszę sobie kupić orginalną grę i pograć z wami bo już mi się znudziło granie z komputerem. Pozostały jeszcze turnieje z kolegami ale jak chyba juz zauważyliście w pesie 2010 nie ma ligi międzynarodowej którą zawsze wybieraliśmy , losowaliśmy drużyny i graliśmy każy z każdy mecz i rewanż i na koniec była tabela określająca kto wygrał i itd. a teraz musimy grać mecz i za każdym razem wychodzić i grać następny mecz i do tego sami musimy sobie liczyć punkty i bramki - i to jest dla mnie narazie największy minus że nie ma ligi między narodowej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej