Archiwum > Gry Komputerowe, Konsole, Sprzęt

Gry na PC - temat ogólny

<< < (2/36) > >>

eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS: Pomóżcie bo nic nie mogę ściągnąć z rapida  REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

JDownloader 0.5.917 sciagnij i pobierz. Powinno pomoc. Jest jeszcze USDownloader

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie na pc brakuje gier typu Uncharted,Heavenly Sword,Rachet i Clank,Jak  :'( :'( :'( Wogóle nie ma chyba platformówek na pc  :-X :-X :-X

--- Koniec cytatu ---

Na PC to w ogóle nie ma żadnych bijatyk :) Takich jak SMACKDOWN, FIGHT NIGHT, UFC :) Ostatnio  wyszło Street Fighter IV.

Uncharted można zastąpić Tob Rider'em   ;)

RealGalacticos:
Polecam wam gierke pod tytułem : "The Rage" naprawdę fajna gierka wciąga i wogóle  8) 8) 8) Przeszedłem całą  :P

kamilczesio4:
Najnowszymi podobno hitami gier które mają wyjść mogą być
Postal 3 REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Max Payne 3 REJESTRACJA lub LOGOWANIE
FIFA Manager 10 REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Call of Duty: Modern Warfare 2 REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mafia II REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction REJESTRACJA lub LOGOWANIE
No i oczywiście pes 2010
Co sądzicie o tych grach powyżej???
Ja mam nadzieje że żadna gra mnie tak nie mile zaskoczy po tych wszystkich zapowiedziach jakie te gry mają być super żeby później nie było jak z Ojcem Chrzestnym 2 :/ Gdzie gra też jest fajna ale jedynka była o wiele lepsza.

eMeK:
Ja z wyzej wymienionych czekam tylko na Modern Warfare 2. cod 5 juz nie byla tak dobra jak 4 ale za mw2 znowu bierze sie infinity ward wiec licze ze bedzie htiem jeszcze wiekszym niz pierwsza czesc ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej