Godzina 23 40, pisze do mnie Raul_07 ( już tu nie gra) [pozdro Ziom najlepsze mecze LYON Vs Real jakie grałem] i mówi, żebym szybko się zapisywał bo od 0:00 startuje liga:D To wszedłem patrzę, a tu ten podupany Test, jakimś cudem za drugim razem udało mi się strzelić wszystko i trochę przed północą byłem, zapisałem się na eliminacje ligowe, jak później się okazało było jeszcze sporo czasu:) Wszystko było zajebiście eliminacje ligowe grałem Lyonem prawie wszystkie mecze na Barce (same biegacze), lecz był tam zawodnik o nicku damek (o ile dobrze pamiętam) Wymiatacz nad wymiatacze, też grał Lyonem wynik 2;1 piękne spotkanie, później zaczęła się liga zmieniłem po pierwszym spotkaniu na Barce, strzelone ponad 100 bramek w 1 sezonie i kompletne rozczarowanie właśnie tym rozegranie 30 meczy każdy wyglądał tak samo (może jedynie baty od EROKRYPTONIM) były jakimś odreagowaniem na tą nostalgie ligową. Zagram ponownie jak będzie liga zbudowana z losowych słabych albo bardzo słabych i losowanie przed każdym meczykiem:)