Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Skąd się dowiedzieliście o lidze pesleague.pl
kuba:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja tez jestem od pocz±tku :)!!!!!! jako admin tez :)) a lige reklamuje jak moge i gdzie moge :)
--- Koniec cytatu ---
Nie byleś od początku. Najpierw jak pamiętam adminami byli mściciel i juvens bodajże.
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie byleś od początku. Najpierw jak pamiętam adminami byli mściciel i juvens bodajże.
--- Koniec cytatu ---
jestem od początku jako gracz ale adminem zostałem po miesiącu bodajże trwania ligi :)
kuba:
Najpierw napisałeś maciek, że byłeś od początku jako gracz i jako admin. Poźniej zmodyfikowałeś swą odpowiedź i napisałeś, że byłeś od początku jako gracz a admin gdzieś po miesiącu. Ale i to musisz zmodyfikować bo jako gracz też nie byłeś od początku. Ja grałem na launcherze zanim powstało pesleague i doskonale pamiętam moment, w ktorym się pojawiłeś. Było to po jakimś czasie od powstania pesleague. A pamietam to dokładnie bo od samego początku zostałeś "ulubieńcem" grupy tzw. konińskiej: szeląg, dziobak i inni.
8BITS-Chudy:
od macka_pl tylko jakies 0,5 roku temu ale nie mialem ory!!!;/Teraz mialem przerwe dluga az wkoncu mam ory i sobie ponownie gram:)
kajszek:
witam wszystkich z pesleague.pl dowiedzialem sie od syna ale puźnieij poznamlem Bekona z klanu i on mnie na mówil do grania na pesleague.pl i poznalem ciebie maciek.pl (Adminie)
Nawigacja
[#] Następna strona