Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Faces by BlackJuve || Lukaku & Stoch *DOWNLOAD* !!!
Ronaldinho_Gaucho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ciężko o dobrej jakości jak na tą grę fotke Obraniaka :D Wieć była mala modyfikacja :D Masz rację :D pojawi sie coś nowego to poprawie :D Ehmm a co widzicie pozytywnego w twarzach? Kontynuować pracę czy koniec bo i tak talentu nie mam.
--- Koniec cytatu ---
szału nie ma ale jest dobrzee ;) rob swoje
pawelszalik:
W skali 1-10
Boruc 10
Peszko 10 (fajne by były jeszcze włosy jakieś) ale twarz jest zaje.bista
Lewandowski 6 (pierwszy mi jakoś bardziej podchodził)
Obraniak 4 (No to nie muszę chyba nic mówić xD)
Kiedyś próbowałem robić twarze i wiem że trzeba mieć dużo cierpliwości dlatego WIELKI SZACUN bo te mordki są bardzo dobre !
DoMManU:
poznalem wszystkich bez przeczytania kto to :D czyli facjaty dobre aczkolwiek ten Lewy jakiś taki niemrawy poprzednia wersja była lepsza ale też wymaga poprawy tylko widzę, że ciezko zidentyfikowac co poprawić ::)
Blackjuve:
Dzięki za ocene DoMManU :) Dużo mi znaczy :) No w necie także nie ma dobrej fotki Lewego.. myślałem o teksturze Lewandowskiego z FIFA 10 z konsoli 3 generacji bo niby on jest tam zrobiony i jak widziałem to jakościowo dobrze.. więc wykorzystać to jakoś. No ale ja nie znam nikogo kto by miał taką możliwość. A jak wiadomo Lewy miał casting dla EA Sport :)
W pracy :
Kuszczak
Wilk
Jodłowiec
kamilczesio4:
Nom Lewy i Boruc bardzo dobry Ale peszko mało podobny a Obraniak sorki ale w ogóle :(
Nawigacja
[#] Następna strona