Witajcie Koledzy!!!Napiszcie co muszę zainstalować po instalacji gry , aby mieć wszystkie oryginalne herby , nazwiska i co jest mi potrzebne...Proszę o szybką reakcję!!!
Witaj.Musisz ściągnąć patch i ewentualnie kitserver.
Ten kto ma PES'A może zrobić fotke Reprezentacji Korei Północnej ? Z Góry Dzięki
jak mieliście ze statusem zamawianej gry ? ;pbo ja wczoraj zamówiłem ok.16, ale jeszcze się nie pojawiło, że mi wysłali ;/
Sa lagi? Prosze o szczera odpowiedz, bo rok temu jak wychodzil pes2009 to tez wszyscy pisali, ze zero lagow itp. Jednak pozniej sie okazalo, ze nie jest tak rozowo. Najlepiej jakby sie wypowiedziala osoba ktora ma neta ok.2mb.
LUDZIE POMOCY !!!Zamówiłem PESa na Ultimie klikam nr. paczki i co ? Pokazuje się coś takiego !!!Wprowadzono błędny numer przesyłkiPowodem tego może być: * wprowadzenie niepoprawnego numeru * numer listu przewozowego nie został jeszcze wprowadzony do naszego systemu informatycznego UNISOFT - bardzo prosimy o ponowne wpisanie numeru przesyłki następnego dnia po nadaniu w godzinach porannych * numer dotyczy przesyłki nadanej przed 1 marca 2000 rokuUwaga!Wyszukiwanie dotyczy przesyłek krajowych nadanych po 1 marca 2000i międzynarodowych znajdujących się na terenie kraju.BŁAGAM POMOCY !! !! !!
REJESTRACJA lub LOGOWANIETa cena w Empiku to chyba jakiś joke !! a myślałem, że zrobią jakąś niespodziankę