Ja odnosnie tych iditów co wychodzą jak przegrywają i nie odejmuje im pkt.Słusznie ktoś zauważył że to są osoby które maja rank tak 620+ to raz a dwa, polecam zaglądać im w statystyki, gdy maja z 80%+ wygranych meczów przy tak 100 meczach to wielkie prawdopodobieństwo ze się nadzialiśmy, zwykle tez mają sflaczałą piłkę. Polecam grać Lobby, wtedy można sprawdzić przed meczem z kim sie gra. Ja właśnie przed chwila grałem z tego typu idiotą(na dobre mnie wyleczyl z quick match, to byl mój ostatni raz w tym trybie), już przed meczem mu pisałem ze witam quitera i podpuszczam go żeby byl facetem i jak będzie przegrywał to zeby nie wychodził, nawet sie nie odezwał, w przerwie mu mowie, ze gra tak slabo ze nie mozlwie by mial taki ranking bez zadnych trików. no i mialem racje, wyłączył sie w 88 minucie bo wynik mu nie pasowal, oczywiście nie dostałem żadnych pkt,wogole jak by meczu nie bylo. login jego to, ELSENTAI. Pewnie i tak nie da się z tym nic zrobić a szkoda. w takich Wowach za oszukiwanie odrazu banuja konta i sie nie cackają... To już gdzieś z 5 dupek co mi takie cos wyciął...