Mam małe pytanie odnośnie Online:
Na początku zaznacze, że mam pirata z zakupionym kluczem na allegro. Gra Online chodzi wszytsko ładnie pięknie, zastrzeżeń nie ma. Natomiast jeżeli mam włączony tryb online i jestem w jakimś Match Roomie, (ogólnie będą w trybie online, po zalogowaniu) następnie chcę wyjść na chwilę z okna gry, przy pomocy ALT+TAB to po powrocie, (po jakieś minucie) wyskakuje od razu komunikat: "Connection to server lost". Czy macie podobny problem ? Wiecie może jak temu zaradzić ?
Posiadam łącze: 50 mbit (Sosnowiec Soft-Pro2, połączony przez Router D-Link DIR-300), działam na laptopie (wymagania spełnia co do gry, chociaż i tak gram na detalach średnich), Windows 7 oraz NOD32. PES ma patch 1.03 oraz DLC 1.06.
Mam jeszcze jedno pytanie:
Chodzi mi o jakiś opis do LagDetectora 14, mam na myśli tutaj instrukcje jak z niego korzystać.
Grają mecz towarzyski, nie wpisując go do wyzwań na pesleague.pl co należy wpisać w pole ID Meczu ? Przy Pucharze Dnia wiem, że należy wpisać ID podane w zakładce Puchar Dnia przy naszym spotkaniu z przeciwkiem ale co w przypadku gry towarzyskiej ?
Proszę o pomoc i z góry bardzo wam dziękuję.