Dział Ogólny > PES 2010

Pes 2010 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (366/375) > >>

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzepraszam ,ze tak zawracam glowe ale ja nic z tego dalej nie rozumie jesli sie zarejstruje to jak bede gral te wyzwania po prostu otwieram gre pes 10 i tam bedzie w online do wyboru juz dodatkowe rzeczy np wyzwania ? i w trakcie rejstracji jest cos w pod punkcie jednym ,ze trzeba zlozyc deklaracje ale jak ja zlozyc i gdzie ? prosze o odpowiedz.

--- Koniec cytatu ---

ugadujesz się prze micra z ludźmi na wyzwania i grasz.jak już znajdziesz rywala to jeden z was  zakłada pokój(wcześniej umawiacie się pod jaką nazwą) jak rozegracie mecz to wpisuje wyzywający wynik na stronce.....

kolusek2432:
no juz sie zarejstrowalem i mam mirca i moge gadac jestem na kanale ale nikt sie nie odzywa ;p ale jak to jest umawiam sie z nimi na tym kanale mirc i jak sie umowiymy to ktos zaklada pokoj meczowy i gramy w online tak ?

Matip125':
[15:36] * Przemko245 (~kutek24@cqv219.neoplus.adsl.tpnet.pl) has joined #pesleague.pl
[15:36] <Przemko245> matip
[15:36] <Przemko245> jestes ?

wejdz raz jeszcze :P

kolusek2432:
jestem teraz wlasnie wejdz , najlepiej daj mi twojego gadulca to napisze do ciebie napisz mi na priv

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak to sie wchodzilo drugi raz ? bo nie pamietam tak to ja jestem tz nwzialem connect i jak wejsc na ten kanal bo zapomnialem

--- Koniec cytatu ---

Wejdz jeszcze raz w rejstracje i tam masz opisane

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej