Dział Ogólny > PES 2010

Pes 2010 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (6/375) > >>

maksio88:
Jeszcze nie dziala!

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUważam , że wątek jest porażką.....skoro administracja zakłada z góry , że będzie problem z on line.... :o :o :o
to mówię sobie "sorry" .... sugeruję żeby wkleić od razu linki do gry  ???

No comment !!!!!!!!!!

--- Koniec cytatu ---

to nie komentuj tu chodzi o problemy z rejestrację(nie każdy to umie)

Pstryks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpanowie jezeli wpisalem game id i haslo  w online i biore next to wyskakuje  mi "your version pes 2010 is incompatibile"  czy to jest spowodowane tym ze serwery jeszcze nie sa uruchomione?? kazdy tak ma??

--- Koniec cytatu ---
Czytać !!! Oficjalna premiera jest jutro lub pojutrze !!! A tak na marginesie NIE MA W PES 2010 KONAMI ID

★Aveiro★:
JAK TO ZROBIC ŻEBY GRAĆ ONLLINE

i mam pytanie jak zrobić to wszystko

PROSZĘ O POMOC  GDZIE I JAK ZROBIĆ TO  ŻEBY  TO CAŁE ID ZROBIĆ JESTEM W TYM ZIELONY

O JAKICH SERWERACH GADACIE  PROSZĘ O POMOC 1!!

Robnh:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa to tylko chcialem sie pomodlic na forum o to, żeby online, który jest wg. mnie istotą tej gry nie był tak spartolony jak w 09, gdzie dokumentnie zniszczył gre, ale my i tak uparcie graliśmy sparingi, turnieje, puchary, ligi z tymi je****mi większymi czy mniejszymi lagami i teleportami... tylko o to proszę... w dupie mam licencje, grafike, dzwiek, twarze, koszulki i cala komercyjna otoczke... niech to bedzie stare porzadne iss pro (demo jeszcze nie pokazalo w pelni mozliwosci jak miewam) z BARDZO DOBRĄ funkcja gry online, tylko o to prosze...:))

--- Koniec cytatu ---
Nic dodać i nic ująć!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej