Dział Ogólny > PES 2010
Pes 2010 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
kucyk93:
Siema z tekstu wyczytalem ze pes 2010 na windows 7 duzo lepiej wyglada. Ja mam xp i niestety nie moge porównać. Dlaczego niby na 7 lepiej chodzi?
RAUL_7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESam je sobie tworzysz...
Ta rejestracja to jakby zakladanie maila czy cos podobnego.
Przy logowaniu w pesie bedzie ci sprawdzal keya.
P.S. Zarejestrowany już.
--- Koniec cytatu ---
no to dawaj jak to sie odbywa co i jak dokładnie opisz !!! krok po kroku !!!
a nie bedzie tysiąca pytań ???
czekam na kogoś życzliwego co sie już zalogował żeby wytłumaczył na jakiej stronie to zrobił i jak :P
z góry dzięki :)
Czarno-Niebieski:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno to dawaj jak to sie odbywa co i jak dokładnie opisz !!! krok po kroku !!!
a nie bedzie tysiąca pytań ???
czekam na kogoś życzliwego co sie już zalogował żeby wytłumaczył na jakiej stronie to zrobił i jak :P
z góry dzięki :)
--- Koniec cytatu ---
popieram prosbe licze ze nastapi to szybko tak by juz po pracy se popykac :D
Deimian7:
Witajcie pewnie nie wszyscy od razu będziecie wiedzieć jak to zrobić, dlatego też piszę mały tutorial :)
Na wstępie musimy ściągnąć patcha i uaktualnić naszą wersję gry:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Instalujemy i mamy już uaktualnioną naszą grę.
Zakładanie kont:
Jeżeli grałeś już w pes2009 to możesz użyć tego samego GAME ID i HASŁA (ale wpisujemy je w grze, nie na stronie), jeżeli nie miałeś pes'a 2009 to założ konto tutaj:
1. W polu KONAMI id wpisujemy jakieś hasło (cojnajmniej 8 znaków) składające się z samych małych liter, jakiejś liczby i zawierające jedynie takie znaki: " - _ " - Przykład: gramwpesa_23
2. W polu password pod konami id wpisujemy wyraz składający się z conajmniej 8 znaków. Przykład: ligapesleague12
3. GAME ID (to będzie potrzebne w grze) wyraz składający się z conajmniej 8 znaków zaiwrający litery i liczbę. Przykład: krasnoludek82
4. GAME ID password (również będzie nam potrzebne w grze) - hasło składające się z conajmniej 4 znaków SAME LICZBY!! Przykład: 0023300320
Reszta pól już jest łatwa w wpisywaniu :P
Kiedy założymy już swoje konto na KONAMI ID, to wchodzimy w grę i w ONLINE, klikamy LOGIN i wpisujemy swoje dane (te które wpisywaliśmy na stronce):
Dajemz login i cieszymy się grą :)
PS: Grałem już paxxem u niego i u siebie w obu meczach grało się jak w offline, bez żadnych lagów :) Zagrałem później meczyk z Włochem (czerwona lampa) i również nie było żadnych lagów:) Włoch napisał:
- NO LAG, ITS PERFECT, FINALLY!!
Prawdopodobnie dostaliśmy to na co tyle czekaliśmy. Bez lagową wersję online ;) Przyjemnej gry !
PS2: Rejestrujcie się również w pes2010 na
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :)
zgieru:
Panowie zagralem jeden meczyk z jakimś Niemcem. Nie wiem co powiedzieć.....Chodziło to idealnie, mam nadzieje że nic nie ulegnie zmianie, myśle że wreszcie doczekaliśmy sie prawdziwego trybu online :)
Nawigacja
[#] Następna strona