W moim przypadku raz się rozłączyłem bo wiadomo, koleś biega Messim to aż padem chce się rzucić z nerwów w monitor ale rumblepadem nie będę rzucał więc "X"
Wczoraj rozegrałem w sumie jakieś ponad 20 meczy.. i piłka wskoczyła na wyższy poziom napompowania. Nie wiem czy ma to znaczenie ale jej zwiększenie zauważyłem dopiero w trzech ostatnich meczach ( remis, wygrana,wygrana ) - jak przegrałem nie miało to miejsca. Po za tym też się zastanawiam czy ona nie szybciej pompuję się np jak grasz u kogos czyli przeciwnik założył pokój. Do tej pory grałem tylko u siebie z uwagi na napis "medium teams" bo naprawdę innymi nie ma sensu grać, żeby się dobrze pobawić.
Opinia co do trybu online: Dla niego kupiłem tę grę i na PC i na Xbox 360 - na konsoli wygląda to lepiej ale ze względów organizacyjnych nie zawsze mogę na niej pograć ( rodzinka ). PC natomiast jak do tej pory.. sprawia więcej kłopotów niż przyjemność. Najpierw te AMD/Intel ( chociaż tutaj dobrze, że konami podzieliło pokoje ) do tego jeszcze te opóźnienia, w moim przypadku są minimalne.. ale jednak. Mam pytanie jak to jest , że nie mogę zagrać długiej piłki na dobieg albo przerzucając obrońcę przeciwnika? - naciskam kombinację klawiszy ale zawsze z dłuższej odległości piłka trafia w wręcz w bramkarza. Z mniejszych odległości wygląda to normalnie. Jeśli jest to zależne od tego jak długo przytrzymam klawisz to nie da się w takim razie tego zrobić bo są opóźnienia. W każdym razie.. pierwsze wrażenie są średnie ale chętnie pogram. Kontakt PM