Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2009/10 by dawidczesio,kapichelsea,jackiejack
czesio7:
- Ligi : Premiership , Ekstraklasa (+ Stomil,Zagłębie S.,BKS STAL), Serie A , Unibet 1 liga , La Liga , UEFA A i B (teamy z LM i LE)
- dużo dodatków graficznych
- stadiony dla prawie wszystkich klubów
- nowe przyśpiewki kibiców
- nowe twarze również dla naszych ligowców
- transfery i stroje 09/10
- beniaminki 09/10
- nowe menu
- nowy soundtrack
- nowe piłki na sezon 2009/10
- nowe stroje dla sedziów
- nowe bandy na stadionach
- zdjęcia stadionów
- scoreboard selector (od Maychay 'a + kilka nowych score by me)
- nowe korki
- nowe loga
- muzyka przed meczem i po bramce
- nowy EP Selector
TWÓRCY :
dawidczesio(WSZYSTKO !)
bRAKUJE mnie OFa. Kto zrobi ? :o ::) :-\ >:( >:( >:(
WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA :
patrykg1995(loga)
robi99(intro)
kitsmakerów(stroje na sezon 09/10)
kuba(okładka)
SCREENY JUTRO ! ;D
PREMIERA : nieznana
czesio7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdzie te screeny, proszę o przybliżoną datę premiery ;)
--- Koniec cytatu ---
Prawdopodobnie 3 Listopada :D Tylko w ogóle KapiChelsea i Jackiejack się nie odzywają więc nie wiem jak to będzie :'( Na razie trzeba czekać a screeny zarzucę trochę później ale to będzie już MEGA DAWKA SCREENÓW ;D
Jeszcze mi się ściąga PES 2010 :)
sender1407:
Nie warto
skoro PES 2010 jest taki super, to po co robić ten patch?
czesio7:
no jak tak na to patrzeć to ostatnio do roboty się nie pale a jak mi bardzo spasi Nowy Pes to się od niego nie oderwę :D ale już prawie wszytko z robiłem bo zostały mi jeszcze kitsy dla La Liga i Premiership :) zauważyłem że chyba mnie samego wszyscy zostawili bo Patryk przeciąga z logami , Kapi - chyba umarł :D a Jackiejack jest dostępny na GG i chyba nie za wiele robi bo nie widać że ma się czym pochwalić
KapiChelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno jak tak na to patrzeć to ostatnio do roboty się nie pale a jak mi bardzo spasi Nowy Pes to się od niego nie oderwę :D ale już prawie wszytko z robiłem bo zostały mi jeszcze kitsy dla La Liga i Premiership :) zauważyłem że chyba mnie samego wszyscy zostawili bo Patryk przeciąga z logami , Kapi - chyba umarł :D a Jackiejack jest dostępny na GG i chyba nie za wiele robi bo nie widać że ma się czym pochwalić
--- Koniec cytatu ---
ja nie umarlem! wyjechalem! potem dostałem kare ;/ ale wyrobie sie
Nawigacja
[#] Następna strona