Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
Jedmar:
Czy jest jakiś sposób, żeby spowolnić rozgrywkę, bo jest strasznie nienaturalna. Piłkarze biegają z piłką jak Asafa Powell...
Mikel6666:
--- Cytuj ---nie mozesz grac online bo nie masz patcha ! Czy patch poprostu Ci sie zacina przed kliknieciem (bądź po) naszego odpowiednika "Dalej"?? Jeżeli tak to poczekaj z 5min czasem nawet dłużej i wkoncu patch ruszy.
--- Koniec cytatu ---
Mi sie patch instaluje ale potem cos wyskakuje ze nie moze znaleźdź jakiegoś folderu.
O co z tym chodzi? ???
Bardzo chcialbym sobie pograc wiec proszę o rade! ;D
magdeth:
Witam.
Mam następujący problem: podczas gry, niezależnie czy w trakcie meczu czy podczas przechodzenia w menu gra zawiesza się , zatrzymuje, po pewnym czasie wszystko wraca do normy. Od razu odpowiadam nie jest to problem sprzętu (chyba) bo widziałem już podobne posty w necie ale nikt nie mógł znaleźć dobrego rozwiązania.
Właśnie pojawił się kolejny problem: za każdym razem gdy replay się włącza gra mi się crash-uje.
Mam zainstalowanego patcha PES EDIT 0.4 być może to przez to.
Z góry dzięki za odpowiedź.
137hubi97:
witma. Właśnie zainstalowałem PES 2010 niestety jak uruchamiam gre pokazuje sie takie coś :
canis:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak starczaja
tu nie chodzi o mecz tylko wlaczam gre i na samym poczatku laduja sie takie gwiazdki
inaczej mowiac nie dochodzi nawet do intra tylko tuz na poczatku leci w kołko to ladowanie ;/
--- Koniec cytatu ---
Jesli nie masz oryginała to spróbuj ściągnąć inną wersję z neta, powinno pomóc.
Nawigacja
[#] Następna strona