Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
Ukassiu:
może tak być znajdź innego i skopiuj.
albo może podczas gry masz za dużo procesów włączonych???
Vego:
Szukałem wielu i nadal nic a co do procesów powinno działać wszystko ok dla mnie to jest smieszne ze taka gierka mi na najnizszych dziala bo na wyzszych detalach wywala blad a pes nie ma duzych wymagan az takich :) a z tym crackiem dziwne na necie sa te po 18mb a standardowo po zainstalowaniu gry jest plik ponad 30mb byc moze trzeba czekac na cracka
witek21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak wchodzę do gry to ładują się tylko gwiazdki i nic więcej
(czarny ekran, a w lewym dolnym rogu migają gwiazdki)
Parametry mojego komputera:
--- Koniec cytatu ---
co do twojego problemu to może i pomyślisz ze się nabijam
ale duzo ludzi miało też taki problem z wczesniejszymi wersjami pesa
sposoby to: wytnij folder pesa tam gdzie grę zainstalowałeś np. z folderu gry i wklej go np. do filmów i zobaczy działa(moze i śmieszne ale mi pomogło w pes2008- tylko bez nabijania się serio mi pomogło) no i drugi sposób to crack lipny tak jak już poprzednicy pisali albo reinstalacja gry
napisz czy pomoglo
Vego:
Ok chwila moment ;p z ta zmiana folderu nie głupi pomysł zaraz obczaje natomiast reinstalacja zrobilem to 3razy i nic cracka nadal nie ma na necie w dobrej wersji.
Skopiowałem nadal nie dziala jedynie lepsza grafike mam poprzez ustawienie rozdzielczosci 1680x 1050 i to na low echh.. czekac na cracka trzeba no chyba ze ktos ma stronke albo cos to prosilbym
Matifcb:
jaki przycisk jest odpowiedzialny za zmiane zawodnika nie mam tego ktory to jest z tego obrazka ? i moje 2 pyutyanie czy na 2010 pesa isntalwoac jakies pathe zeby dodac kluby itp ? bo nawet bayernu nie ma itp :>
Nawigacja
[#] Następna strona