Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
herubq3:
Witam mam kompa AMD athlon 64X2 Dual Core 4200 +
2 GB RAM
Karta graficzna NVIDIA GeForce 9600 GSO (PS3.0/VS3.0)
i w settings mam wszystko na zielono na OK
co z tego jeżeli nie da się grać obraz cały czas mi skaka i przycina gre
dodam że przed tą kartą graficzną miałem GF 8600 GT i było ok bo w demo sie dobrze grało
tylko po zmanie karty graficznej zaczyna tak scinać
proszę o pomoc ?
devisto:
Prosze o pomoc bo mam strasznie dziwny problem
Gdy wlaczam jaka kolwiek opcje meczu moge grac tylko jednym zawodnikiem. nigdzie nie moglem nic znalesc zeby grac cala druzyna.... wiecie o co moze chodzi ??
Vego:
I po problemie cracka znalazłem innego i smiga gra zayebista :P jeszcze na full miodzio :) jakbys ktos miał podobny problem to pytać
Nie to jest smieszne ;// zainstalowalem update bład w grze zrobilem tak jak poprzednim razem zainstalowalem na dysku C skopiowalem gre na dysk D zgralem dobrego cracka i znowu ten sam bląd co wczesniej co jest grane ??
Mevan:
ja chciałem spytac - jak zagrać w pesie Ligę Europejską?
djzib0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI po problemie cracka znalazłem innego i smiga gra zayebista :P jeszcze na full miodzio :) jakbys ktos miał podobny problem to pytać
Nie to jest smieszne ;// zainstalowalem update bład w grze zrobilem tak jak poprzednim razem zainstalowalem na dysku C skopiowalem gre na dysk D zgralem dobrego cracka i znowu ten sam bląd co wczesniej co jest grane ??
--- Koniec cytatu ---
Jak nie radzisz sobie nawet z piracką grą to lepiej weź się za książki a nie za komputer.
Nawigacja
[#] Następna strona