Dział Ogólny > PES 2010

PES 2010 - problemy, błędy, pytania

<< < (9/189) > >>

Janek-J54:
Witam!Czy w pes 2010 jest tryb Konami Cup bo nie moge nigdzie właczyc w trybie League Cup go nie ma....Pomocy!!!!!

kuba19934:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam takie pytanie:czy wiadomo kiedy wyjdzie patch dodajacy prawdziwe herby i kitsy druzynom nielicencjonowanym?

--- Koniec cytatu ---
odswiezam

zomek:
Panowie mam problem takiej wagi ze podczas gry nie mam komentarza w wersji 2009 tez tak mialem do poki jakiegos patcha nie zainstalowalem chyba i mi sie jakos odblokowalo, o co chodzi ? Gdzies czytalem ze jak uzywasz max rozdzialke i z grafiki z pesa to nie integruje dobrze z dzwiekiem?

kuba19934:
moze to pytanie to jest pierdoła ale mnie zastanawia co sadzicie o statystykach?
moim zdaniem sa dobre ale niektore sa skandalicznie niskie lub za wysokie.
np taki messi ma tylko 87 top speed a torres jeszcze nmiej bo 86.przeciez to sa pilkarze w czołowce jesli chodzi oszybkosc i na pewno zasługuja na wiecej.tak samo eto'o ma wytrzymałosci az 95.on w meczu bardzo duzo pracuje i wykonuje pressing ale mysle ze 2 punkciki mniej byłyby odpowiednie tak jak w przypadku messiego czy torresa ze 3 do góry.sa jeszcze inne przypadki ale te rzuciły mi sie w oczy.aha i jeszcze ze wzgledu ze ogladam mecze barcy to sie pytam czemu messi ma staminy 78 a w kazdym meczu gra 90 min moze nie na pełnych obrotach ale z 80 by powinno tak samo kontuzje ma na C a kiedy ostatnio cos mu dolegało?iniesta szybkosc 77?zdecydowanie za mało.wytrzymłosc 92?zdecydowanie za duzo.sory ze sie barcy uczepiłem ale tu moge sie wypowiedziec naprawde szczegółowo.czy wy tez zmieniacie statsy jak sa nie bardzo?

Vego:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak nie radzisz sobie nawet z piracką grą to lepiej weź się za książki a nie za komputer.

--- Koniec cytatu ---

Zamiast pieprzyc to  byś chociaż mógł pomoc to nie moja wina ze żaden crack mi nie działa po entym instalowaniu gry, kopiowaniu. Po zainstalowaniu jakiegoś nowego patcha znowu zaczęło wyskakiwać okienko ze błędny dysk DVD. Takze wiecej opanowania koles. -,-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej