Mam problem z instalacją piłek przez Kitserwera. Według instrukcji mam wgrać odpowiednie pliki do dwóch różnych folderów: dt0b.img i dt0f.img. O ile do tego pierwszego wgrywa się dobrze, to przy wgrywaniu pliku do dt0f.img okazuje się, że przy wszystkich zestawach piłek plik do tego folderu nazywa się tak samo: unnamed_1872. I przez to zamiast mieć więcej piłek, stare piłki zastępują się na nowe. Co zrobić, żeby mieć i stare piłki i nowe jednocześnie?
Tak jest z wieloma zestawami. Z kolei przy innych zestawach podobno wystarczy wgrać pliki do folderu dt0b.img. Problem w tym, że w czasie gry wtedy ich wogóle nie widać (w sensie, że w opcjach nie ma ich do wyboru). Czyżby maksymalnie mogło być tylko 14 piłek? Chodzi oczywiście o PES 2010. W dołączonych plikach tekstowych widzę, że nazwy się pokrywają, ale czy nie może być na przykład dwóch różnych piłek Classic?
I skoro to dział z pytaniami, to pozwolę sobie zapytać, czy są jakieś stadiony do ściągnięcia do Pes 2010? Znalazłem tylko murawy, a na forum po wpisaniu w szukajce ,,stadion" nic nie znajduje, więc nie wiem nawet, czy jakieś są.