Mam kilka problemów i bardzo Was proszę abyście pomogli mi w ich szybkim zniwelowaniu:
1. Mam zarówno Ekraklasa Patch, jak i Polski Komentarz, Spolszczenie i patch, odpowiadający za dobre działanie EP i Spolszczenia. Usunąłem wszystkie pliki, o których mówiono, że mogą ze sobą korygować, lecz dalej nie mam spolszczonych kilku rzeczy:
- okonek przy zawodnikach – np. Cofnięty Napastnik,
- trybu Mecz Towarzyski.
- to akurat nie wiem, czy powinno być spolszczone ale np. w ZOSTAŃ LEGENDĄ mam angielskie narodowości – np. POLAND.
Zapewne trzeba usunąć do tego jakieś pliki ale jakie, a jeśli chodzi o inną możliwość to jaką?
2. Mam POLSKI KOMENATRZ (Szpaku i Szaran) i występują następujące błędy:
- Nieraz nagle przestają gadać na kilkadziesiąt minut i powracają albo przy golu, albo przy np. końcu połowy tekstem: Pierwsza połowa za nami….
- Nieraz się zatną i przez kilkadziesiąt minut jest powtarzane jedno słowo, aż do np. gola.
Czy to normalne problemy, które występują czy może u mnie tylko jest to uciążliwe? Z drugim problemem się spotykałem kiedyś ale z pierwszy nie.
3. W ZOSTAŃ LEGENDĄ wybrałem sobie nazwisko wymawiane przez komentatora: MATTEO ale niestety jest to CHWALIGOBOWSKI. Wg. Mnie to dlatego, że polscy komentatorzy nie potrafią wymawiać pewnych zagranicznych nazwisk i w zamian za nie wybierają sobie losowo jakieś polskie, mam rację? Jeśli tak to mam brać wyłącznie polskie? Sęk w tym też czy te 400 polskich ligowców (które instalowałem) jest w tym spisie nazwisk wymawianych przez komentatorów w trybie ZOSTAŃ LEGENDĄ.
4. Gdy gram jakiś tryb (w tym wypadku Champions League) i ustawię sobie całą taktykę to zawsze na pierwszy mecz pojawia mi się całkiem inny skład (i od początkowego, i od zmodyfikowanego) i tak np. w Lechu jakiś Zapatoka zawsze pojawia się na boisku. Nie wiem dlaczego tak jest, że zawsze robiona przeze mnie taktyka idzie na marne…
5. Biorę tam w zarządzaniu składem zapisywanie i zapisuje i się okazuje, że zapisuje się jedynie formacja, a takie rzeczy, jak piłkarze w składzie, wykonawcy stałych fragmentów i kapitan. To coś źle u mnie czy tak po prostu jest w tym PESIE (w pes6 tak nie było)?
JESZCZE RAZ LICZĘ, ŻE POMOŻECIE MI ZNALEŹĆ ODPOWIEDŹ NA KAŻDE Z PYTAŃ.