Dział Ogólny > PES 2010

PES 2010 - problemy, błędy, pytania

<< < (175/189) > >>

fighter:D:
Cześć.
Mam do was prośbę, z tego względu, iż mój komputer "stoi" nie za wesoło z pamięcią, jeżeli chodzi o głównie dysk (C:), bo taki jest dysk domyślny - wolne 386MB, a chciałbym pobrać PESEdit patch 4.1, a partami po 105MB to raczej się nie zmieści ;P

Mógłby mi ktoś przesłać pliki na maila lub po prostu powiedzieć jak zmienić dysk domyślny pobierania - przez wyszukiwarkę, bo już próbowałem to zmienić na kilka sposobów ale żaden nie przyniósł pożądanego efektu.

Z góry dziękuje.

Hadar.

Btw: próbowałem także pobierać przez uTorrent'a - 777MB właśnie tego patcha ale nic nie rusza, stoi w miejscu.

Ukassiu:
wchodzisz w narzędzia-opcje i tam sobie wybierasz dowolny folder gdzie ma ci ściagać.

PS.Radzę ci trochę wyczyscić ci dysk C  bo trochę żalowo że ma tylko tyle wolnego miejsca,do poprawnej pracy powinien mieć parę giga wolnego miejsca.

masz moze ci się przyda:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

fighter:D:
No ok, dzięki za linka. ;)

Aa;
Jeżeli ktoś z was pobrał PESEdit 4.1 - 2010 Patch to możecie mi powiedzieć, jak ustawić Barcelonie żeby np. miała ten pomarańczowy strój?

Bo w folderach: GDB\uni\Club\Primera Division\Barca -> są foldery z kompletami strojów: ga, gb (stroje bramkarza w grze) oraz pa, pb (stroje zawodników z pola w grze), a są jeszcze nazwy jak np. px-022away0910CL (zawodnik z pola) i powiedzcie mi czy, aby mieć np. ten strój w grze: px-022away0910CL muszę zmienić nazwę na pb lub pa ?

Z góry dzięki za odpowiedź ;)   

Ukassiu:
pytaj w wątku o tym patchu

SNIPERO:
Chciałbym prosić linka do rejestracji aby móc grać online w PES2010.Czy można prosić????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej