Dział Ogólny > PES 2010

PES 2010 - problemy, błędy, pytania

<< < (177/189) > >>

Yoyo:
trzeba dobrze trafić na przeciwnika ... albo z komputerem na najwyższym poziomie na 5 minut ;D

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitam gram juz troche w pesa 10 i moze mi ktos powiedziec jak zagrac z naprawde dobrymi graczami bo juz od miesiac dostaje samych leszczy ktorym strzelam minimum po 6 bramek na mecz az nie chce sie grac strzele 5 bramek i czubek sie rozlacza albo sobie sam strzela co zrobic zeby grac z dobrymi graczami w ta gre

--- Koniec cytatu ---

graj z ludźmi z pesleague.pl

Dzióbel:
Mam następujący problem, którego wcześniej nie zauważałem. Otóż po przełączeniu na zawodnika np. obrońcę -> zawodnik ten zatrzymuje się w miejscu....Zauważyliście to samo.... ??? Sytuacja ma miejsce przy ustawieniu w auto i semi auto

kamilq120:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Mam problem dotyczacy gry online. Chce sobie zagrac-no i sprawdza srodowisko sieciowe pozniej tam okienka wyskakuja no i sie loguja a tu nagle wyskakuje komunikat ,,Twoja Wersja Pro Evolution Soccer 2010 jest niekompatybilna". Robilem wszystko co jest pisane tutaj na forum.Pobieralem Patche i dlc 1.7 ale nic to niepomoglo. Moze dlatego ze mam społszczoną wersje pesa lub gram na cracku ? Prosze o porade co mam zrobic w tej sprawie;) Dziękuje.

--- Koniec cytatu ---

Mam ten sam błąd może ktoś się wypowie

krzys321:
Witam, mam bardzo poważny problem. Mam Pesa 2010 ściągniętego z neta, ale niestety pojawia się czarny obraz bez niczego :'( Może mi pomożecie! Próbowałem wszystkiego

P.S. Jestem nowy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej