Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
witooo:
Mam taki problem, zainstalowałem PES normalnie chodził ale jak to ja zagorzały kibic Ruchu Chorzów musiałem ściągnąć Ekstraklasa Patch 2010. Ściągnąłem zainstalowałem fixy do 1.03 i jak włączam grę to nie mam full screena. W settings daje żeby był full screen ale jak odpalam to go nadal nie ma. Mam po prostu okno i mi ścina wtedy... Gram na laptopie windows 7, karta graficzna 128 Mb ram 4G procesor tez dobry, PES 2011 chodził normalnie z Patchem Ekstraklasa ale wolałem PES 2010 na lepszy tryb menedżerski...
PS - jak odpalam normalnego PES to też jest okno ... :(
Ukassiu:
do patcha masz chyba osobny plik setings, tam musisz to ustawić.
witooo:
no byl skopiowalem zamienilem i probowalem ustawic, nic ... sprobuje wszystsko przeinstalowac najwyzej zrezygnuje z patcha ekstraklasy ...
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno byl skopiowalem zamienilem i probowalem ustawic, nic ... sprobuje wszystsko przeinstalowac najwyzej zrezygnuje z patcha ekstraklasy ...
--- Koniec cytatu ---
Hmm... może dziwne pytanie, ale lepiej zapytać.
Czy ustawiałeś rozdzielczość?
maciej_qca:
Siema mam problem, i to dość głupi ;/
Gdy gram online to chcę napisać coś na czacie, lecz nie mogę. Muszę coś ustawić czy jak?! ; / są jakieś ograniczenia wiekowe, coś odblokować trzeba? bo już mi się pomysły skończyły. Pes'a 10 kupiłem w zeszłe wakacje w empiku - polecam :D. Wg. instrukcji jest napisane, że mam wcisnąć RT, ja korzystam z klawiatury czyli powinien być to klawisz "c" lecz gdy wciskam d**a blada :( Co mam zrobić żeby móc pisać?? wiele razy chciałem a nie mogłem. Dodam, że od czasu zakupu 1 raz grałem online więc bana na chat bądź nazwę to inaczej "muta" nie mogłem dostać .. ; /
Mam nadzieje, że pomożecie ;[
Nawigacja
[#] Następna strona