Archiwum > Sport
Reprezentacja Polski - newsy, mecze
hose444:
TVP tym Cionkiem jeszcze podwyższyło poprzeczkę głupoty, niewiarygodne, że jeszcze potrafią.
Mila? Szacunek za gol z Niemcami, dużo zaangażowania i kilka fajnych momentów w eliminacjach, jedna zdecydowanie wolę Starzyńskiego. Powód? Lepiej wziąć młodego z potencjałem niż starego zmierzającego do emerytury.
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Mila? Szacunek za gol z Niemcami, dużo zaangażowania i kilka fajnych momentów w eliminacjach, jedna zdecydowanie wolę Starzyńskiego.
--- Koniec cytatu ---
Liczy się forma, predyspozycja, zaangażowanie i kreatywność, umiejętności, nie tylko że strzeli bramkę z lepiej utytułowaną drużyną lub poda parę dobrych piłek, a potem dętka w swoim klubie.
I dobrze Hose i reszta, prawi.
Liczę na pełen angaż i determinację mądrej gry na Euro, nie taki falstart jak był u nas z Euro i pierwszym meczem z Grecją (po 20 min gry odpuścili).
hose444:
Trzy mecze i do domu. Jak będą cztery, to już dobrze. Niestety, taka prawda.
Obym się pomylił, a mylę się często, co potwierdza moja lokata w Typerze :)
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETrzy mecze i do domu. Jak będą cztery, to już dobrze. Niestety, taka prawda.
--- Koniec cytatu ---
Nie wyjście z takiej grupy z drugiego lub ew. trzeciego miejsca to byłby nie lada wyczyn dopiero.
hose444:
Mejor nie znasz jeszcze możliwości naszych piłkarzy. Jak zawsze zesrają się psychicznie, bo przecież jakościowo wyjść powinni spokojnie. Obyście mogli mi ten post wypominać w czerwcu.
Nawigacja
[#] Następna strona