Archiwum > Sport

Reprezentacja Polski - newsy, mecze

<< < (864/874) > >>

Fabek:
No i pierwszy do odstrzału. Wszołek nie jedzie i 1 miejsce się zwalnia..

hose444:
Czyli Wiślak Krzyś Mączyński jedzie na Euro.  ;)

barthez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzyli Wiślak Krzyś Mączyński jedzie na Euro.  ;)

--- Koniec cytatu ---
Raczej Sławek Peszko, jeśli ma być to spowodowane brakiem Wszołiego.

To było pisane - nie wierzę w taki przypadek, chłop łamie w ten sposób łapę na zgrupowaniu REGENERACYJNYM. Los jest straszny, co musi się teraz dziać w jego głowie - wie tylko on sam.

Bijąc do tematu tego zgrupowania, to jest ono cholernie męczące z mojego punktu widzenia. Nie mówię tutaj o rozruchach, zabawach z piłką które kończą się operacjami składania ręki w jedną całość, ale o tłumach dzikich kibiców i dzieci-kibiców-kolonistów z Helu, którzy napastują piłkarzy na każdym kroku. To chyba powinno być wyciszenie przed Arłamowem i Francją, taki był zamysł. Aktywy wypoczynek. A na razie tylko rozdawanie setek autografów rozpalonym do czerwoności gapiom, oby ten hałas już na tym etapie, gdzie niektórzy dopiero podają kadry, nie wpłynął na drużynę źle. Ufam Nawałce, kupił to zaufanie wszystkimi decyzjami jak do tej pory, dlatego wierzę że facet wie co robi, mnie jednak to niepokoi. Każdy zawsze wiedział żeby piłkarzy przed czempionatem nie zajechać, do tej pory jednak zawsze byli wypompowani. U Smudy spuchli po pierwszej połowie, zarówno mentalnie jak i przede wszystkim fizycznie. Adam, uważaj żeby nie przeholować...

hose444:
Cytując Andrzeja Gajewskiego, "My nie wierzymy w przypadki, Jóźwiak".

Ale nie przesadzaj barthez z tym, że im ciężko, bo muszą rozdawać autografy. Nie no, naprawdę cholernie trudno mają ci piłkarze. Na wczasach z żonami/dziewczynami i jeszcze muszą autografy rozdawać, ojejku, co za harówa! Z pewnością nerwowo tego nie wytrzymają.

Chodzi o to, by na Euro biegali, po w dwa tysiące dwunastym ruszali się jak muchy złapane w lep.

Fabek:
Kto odpadnie wg was?

Moja 5:

Tytoń, Dawidowicz, Wszołek, Stępiński, Linetty

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej