Archiwum > Sport
Reprezentacja Polski - newsy, mecze
hose444:
"Wprost: mianuje Lewandowskiego bogiem. TVN24 nadaje relację, w którym pokazuje kibel, na którym potrzebę fizjologiczną zaspokajał Lewandowski. Jakaś Jagoda śpiewa piosenkę o Lewandowskim i przebija "poziom" Koko Koko.
Lewandowski królem Polski.
Fabek:
Zacytuję Stonogę : "To jest dramat kur@@" :)
barthez:
Hose swoją polskością to pasujesz do tej reprezentacji "żenady" jaką przedstawiasz w swoich prognozach i opiniach :D
Dajże im czas do 12 czerwca, jak nie wygramy, to zwracam honor! Bo wygrać musimy, jak chcemy wyjść z grupy. Co nie zmienia faktu, że remis nas nie obdziera z szans.
hose444:
Krytykuję ich, bo wiele od nich wymagam. Gdybym wiedział, że na nic ich nie stać, miałbym ich gdzieś. Poza tym mam tak, że im kogoś bardziej lubię, tym bardziej lubię mu dokuczać. A jak już w ogóle kogoś mam w dupie, to nawet o nim nie wspomnę.
Żadna "polskość" (co to w ogóle jest?), tylko realna ocena sytuacji wraz z wrodzonym pesymizmem. Nic na to nie poradzę, że zawsze szykuję się na to, co najgorsze. Wolę się miło zaskoczyć, niż rozczarować, jak zawsze.
Lecz będę bardzo zadowolony, jak moje opinie się nie sprawdzą. Z chęcią wszystko odszczekam... ale myślę, że wątpię.
Fabek:
Hose nie pompuje balonika i dobrze :)
Nawigacja
[#] Następna strona