Archiwum > Sport
Reprezentacja Polski - newsy, mecze
robi99:
Ciekawe, czemu nie interesują się wolnymi trenerami takimi jak Johan Cruijff ;d
Np. Trapattoni jest świetnym trenerem i mimo swej klasy jest trenerem Irlandii nie tak świetnego zespołu ;)
pawlodar_10:
Z twojego grona zapomniałem tylko o Jeleniu... reszta przeminęła z wiatrem
Błaszczykowski, Lewandowski ??? ??? Raczej nie... mam nadzieję, że wrócą do formy, ale teraz nie
Obraniak ??? ??? Dobrze się zapowiadał, ale niestety "wkomponował" się w drużynę
W tej chwili jesteśmy beznadziejni jak nigdy dotąd... i to jest brutalna prawda :'( :'( :'(
Tą drużynę trzeba zacząć budować od podstaw
wik1992:
Nie mów,że nie widzisz miejsca w składzie dla Kuby czy Roberta L. ??? ??? ??? To nie jest Brazylia,która na mistrzostwa świata może jechać w rezerwowym składzie ;) ;) ;)
pawlodar_10:
Chodzi mi o piłkarzy, mogących coś ugrać w Europie... bo na poziomie naszej piłki to prawda... wyróżniają się... ale są ciency na poziomie Słoweńców :-\ :-\ :'( :'(
Florq:
pawlodar_10 - radzę Ci nie śmiać się ze Słowenii, może to nie Hiszpania, ale coś pokazują. Śmiejemy się ze Słowenii, a potem nas ogrywają 3-0. Śmiejemy się z Levadii i przegrywamy. Zejdźmy w końcu na ziemię. 56 miejsce w rankingu FIFA to śmiech na sali, ale jednocześnie bardzo brutalna prawda o naszej piłce - sorry Winetoo, ale tak na dnie nie byliśmy od 1993 roku.
Nawigacja
[#] Następna strona