crack? czy naprawdę jeden raz w roku nie da się kupić orginała swojej ulubionej gry???
Kolego przemyśl co napisałeś i po co jest crack - bo napewno nie poto żeby grac online Oo Lubisz wymieniac nagrywarki, napędy dvd dość często to twoja sprawa witaminki służą do fixowania co by odpuścić trochę pracy napędu dvd/cd
Nie bedzie cracka do patcha 1.01 a jak juz bedzie to konami zrobi patch 1.02 bo jak by kazdy mial crack do patchy to kazdy by gral online.Ja mam kolekcje Pes-a od 6 czesci i slicznie wyglada na Pólce.
Mam kolekcję pesa od PES4 i w każdy grałem z crackiem posiadając oryginał bo po co zuzywać napęd i męczyć sie z zamienianiem płytek w cdromie ?
Co do wydawania patcha 1.02 to mysle że nie będą one wydawane z dnia na dzień bo KONAMI jest świadome, że poprawki są potrzebne i muszą być dopracowane.
P.s. Crack nie ma nic do grania On-Line jeżeli jest on wydany do odpowiedniej wersji...
jak co ma? jak masz crack to nie odpalisz online bo po zamianie cracka usuwa ci patch 1.01 a jak chcesz go zainstalowac na cracku to prosi o plyte cd.a zarejestrowac to moze sie karzdy na stronce bo cd kay jes wszedzie w necie
Zarejestrowac może i się można ale 1500 osob nei zarejestruje się na jednym keyu :]