Jak wtemacie gram wtrybie become to legend i tam jest cos takiego jak focus point, coto jest jak to sie zdobywa?
Witaj kolego - a więc Focus Point są to punkty , które rozdysponowujesz na swój rozwój.
Jest bodaj 6 cech, na które możesz przeznaczyć punkty( o ile dobrze pamiętam - technika strzału, technika dryblingu, siła, szybkość, wytrzymałość i coś jeszcze).
Każda z tych cech wpływa na parametry Twojego zawodnika - których jest ok.40-stu. , i tak na przykład technika wpływa na wszystkie parametry techniczne, nap. technika strzału, podania, dryblingu, itd,itd.)
Te wszystkie parametry i ich przyrost obserwujesz po każdym meczu, lub w swoich statystykach.
Nie zdobywa focus points - jest ich zawsze 12. Po prostu jak dasz np. 4pkt. na Staminę i 4 na Speeda , a
na resztę po 1 to stamina(wytrzymałość) i speed(szybkość) po meczu przyrosną ci najbardziej, a inne cechy mniej.
W ten sposób grając w karierę rozwijasz swojego zawodnika.
Na początek radzę dać więcej pkt.na staminę a resztę dowolnie jak chcesz , bo spadek wytrzymałości to największa bolączka u "młodego piłkaża"
Ja zazwyczaj na początku rozwijam staminę i speeda, później siłę(co wpływa na siłę strzału i podań), technikę, itp.
Mam nadzieję, że Ci trochę pomogłem ,jakby co to pytaj dalej!!!
Pzdr.