A oto mój problem. Gram dla Jagielloni Białystok. Początek jak każdy inny, gram w meczach treningowych z drużyną o takich samych zawodnikach co u przeciwnika, ale tak miało chyba być(chyba) i czekam aż mnie trener zaprosi na mecz na ławkę. Aż w końcu mi się udaje i tutaj zaczyna się problem. A mianowicie na początku zauważam, że w mojej drużynie nagle jest dwóch piłkarzy o nazwisku Lato, Burkhard, Tumicz, Murawski, Fidziukiewicz, Sidqy, Zawistowski, Maycon Silva i Kascelan. I oczywiście numerki, twarze, umiejętności mają te same co ich kopie. I się zastanawiam co się k***a dzieje!? Dostałem zdublowanych piłkarzy, a straciłem nagle takich jak Frankowski i Grosicki i wiele innych gwiazd. BŁAGAM O POMOC!
PS: Bardzo proszę o pomoc, gdyż to bardzo żenujący błąd. Przez brak Grosickiego, czy Frankowskiego kończę sezon i jestem na ostatnim miejscu z moim klubem mając tylko... 11 punktów! Podawałem nazwiska i nazwy własne po to, by łatwiej było sobie wyobrazić moją sytuację. I proszę nie pisać takich odpowiedzi, że "Korupcja w polskiej piłce temu winna" czy coś takiego. Bo to wcale nie śmieszne! Z góry dzięki za pomoc...