Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
kamilkolejorz:
widze że dużo osób polecało zawodników to ja też jednego polece .
Niejaki Buonanotte , strasznie niski pomocnik . 21 lat , bardzo dobre uderzenie i super drybling , strasznie dobre podania . Lewa noga .
Można go znaleźć w Rivel Plate , za niewielką cenę ściągnąłem go do Tottenhamu . Teraz robi u mnie za dobrego ofensywnego pomocnika . Polecam go .
berciiiiik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidze że dużo osób polecało zawodników to ja też jednego polece .
Niejaki Buonanotte , strasznie niski pomocnik . 21 lat , bardzo dobre uderzenie i super drybling , strasznie dobre podania . Lewa noga .
Można go znaleźć w Rivel Plate , za niewielką cenę ściągnąłem go do Tottenhamu . Teraz robi u mnie za dobrego ofensywnego pomocnika . Polecam go .
--- Koniec cytatu ---
ja również ściągnąłem go do Tenerife już jakiś czas temu, i uderzenie z lewej nogi ma niesamowite, do tego jest bardzo szybki :)
lawryn:
Gram realem madryt, w sezonie 2017/2018 najbardziej rozwinęli mi się:
Ilucznica (POLSKA)(ŚP)- 93 overall
Catermole (Anglia) (DP)- 96 overall
Higuain (CN)- 96 overall
Benzema (ŚN)- 101 overall <oO>
Raul Albiol, Garay (ŚO)- 97,96 overall
Mark Gonzalez (Chile), Marko Martin (Niemcy) -93,91
Ronaldo sprzedalem tylko jak mu wygasł kontrakt, to pazerna świnia jest :)
Bogo_Chelsea:
o lol ale masz overale pilkarzy ja gram juz 3 sezon w pol ale mi sie nie chce dalej grac, zakupilem sobie :
Di Maria z Benfici ma 80
Pique z Barcy ma 88
Ribery z Bayernu 83
Aknifeev z Cska 81
Pjanic z Lyonu 83
Mam jeszcze troche mlodzierzy swojej :
Corck 80
Woods 75
Sturridge 76
Bertrand 77
Mancienne 77
Matic 82
Krystian_00:
ja niestety mam problem, kupiłem sobie młodego dobrego napastnika Ibisevic (ŚN), po transferze do mojego klubu zmieniła mu się pozycja na bramkarza i wszystkie staty ma takie same jak mój bramkarz i takie same karty + te karty co miał wcześniej. Da się coś z tym zrobić?
Nawigacja
[#] Następna strona