Dział Ogólny > PES 2010

Transfery - poradnik

<< < (38/45) > >>

marceliusz00:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDużo piszecie o tym jakie mają skille wasi piłkarze ale nikt nie napisał porządnego poradnika jak transfery robić :-[ Metoda z obniżaniem poziomu gry w trakcie negocjacji u mnie nie działa. Podobnie z load ' ami :/  

--- Koniec cytatu ---

heh, niedlugo dodam Ci jak to robic razem z fotkami ;)

u mnie sezon 2036 puyol 102 overala ;)
i ma 30+ lat ;P

LuKeL:
to to jest Puyol 2 jakiś chyba. bo normalny by miał 60 lat

marceliusz00:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto to jest Puyol 2 jakiś chyba. bo normalny by miał 60 lat

--- Koniec cytatu ---

nie, poprostu jest tak, ze jak konczy kariere bo ma powiedzmy 39 lat...to za 2 sezony znow jest puyol, ze slabymi skilami ktory ma lat ... powiedzmy 17 ;)
zalezy jak ustawisz master lige

a powiedzcie mi....
ma ktos link do spolszczenia pesa?? ;] byl bym wdzieczny
Pozdrawiam

FootballFan123:
ja mam taki problem ze nikt nie chce kupowac moich piłkarzy . Paru sprzedałem , deco i anelka odeszli za free bo przez 2 sezony nikt ich nie chcial ,drogba juz 1 sezon siedzi i nikt go nie chcial i przez to brakowalo mi ok 40 mln euro , automatycznie zwolnilo mi rooneya i ivanovica ( 1 raz mialem taka sytuacje , myslalem ze bedzie dlug na - ) . Ogólnie co to za idiotyzm ze nie można mieć długu , powien być możliwy do któregoś poziomu . Wkórza mnie też ze nie ma statystyk dokładnych naszej drużyny kto ile bramek strzelił itd (może sie myle?) .

marceliusz00:
@up

z tymi dlugami...tez tak mialem , nikt moich pilkarzy nie chcial kupowac i dupa ;)
tez mogli by poprawic "chęc kupowania naszych zawodnikow przez inne kluby"
a z tymi bramkami to wchodzisz ... w tornament information czy jakos tak :P i tam se poradzisz juz ;D
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej