Dział Ogólny > PES 2010

Transfery - poradnik

<< < (40/45) > >>

Lacan:
nudne to jest kupować i grać Messim C. Ranaldo itp. większa frajda to znaleźć samemu  jakiegoś talenta i go dobrze wyszkolić i ostatecznie mieć wypasioną drużynę bez Messiego ipt.

FootballFan123:
ja mam problem z młodymi zawodnikami , kupuje takich agentów po 17-20 lat , co maja staty 80-92 , i po przyjsciu do mojego składu nie ważne czy grają czy nie to i tak ich staty spadają ( mam 4 sezon ML ) , w ciagu 1 sezonu potrafia spasc z 92 na 88 , i potem coraz gorzej . Też tak macie? Ma ktoś tez jakis dobry sposob na sprzedaż zawodnikow? bo niektorzy grzeja lawe 2 sezony i nikt ich nie chce a nie sa to byle grajki ( np malouda , Joe Cole ) . Noi przydałby mi sie tez sposob na kase , gdyż jej mi ciagle brakuje , jak robicie zeby miec wiecej funduszy?

Lacan:
Bo te grajki co mają 17 lat z statsami 92 przeważnie mają tak że im na początku statystyki spadają ale później znowu rosną. (czytaj co ci mówi facet od negocjacji na temat zawodnika) ale nie jest już powiedziane że znowu osiągną te 92.
Jeśli masz problemy z kasą to musisz oszczędzać po przez np. obniżanie wypłaty piłkarzom, korzystanie z tańszych trenerów, skąpe płacenie na szkółki itp. No i najważniejsze musisz wygrywać. Po każdym sezonie aktualizuje ci się ranking klubowy i ilość kibiców. Im więcej kibiców tym więcej kasy za mecz im lepszy ranking tym lepsi sponsorzy   

FootballFan123:
wiem , mam 1 miesjce w wszystkich rankingach , gram na Mistrzu i wygralem 3 razy pod rzad lige angielska , lige mistrzów i raz puchar angli więc wiadomo , wypłacaja duzo kasy , ale to i tak za malo by po wielu transferach w pierwszych 2 sezonach sie podniesc na tyle zeby zaplacic wszystko na 5 levelu , pensje i miec jeszcze na transfery z 50 mln euro , w tym sezonie mam 27 kolejke i dalej mi brakuje 48 mln do zaplacenia a nikt nie chce kupowac pilkarzy ktorych mam sporo na sprzedaż .

czytalem w tym temacie ze niektorzy maja po 1 miliard kasy i nie maja z nia co robic bo sprzedaja umiejetnie zawodnikow , chodzilo mi o taki sposob bo nie chce korzystac z zadnych kodow/programow .

Marcin250:
Ja gram Interem i naprawde jak najbardziej polecam Michel Bastosta.Koleś bardzo szybko sie rozwija i nie jest drogim zawodnikiem;P warto go kupić: )) Znacie jakiś napastników,którzy sie dobrze rozwijają?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej