Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
rybsonswdk:
taa... gra w BAL na poziomie nizszym niz TP jest bez sensu :P ja gram na TP od poczatku fakt ze w 1 sezonach jest ciezko 3/4 bramki w sezonie to juz sukces;P ale oceny i tak mam po 6,5 czy 7.0 :P bo duzo strzelam biegam podaje ktos powie to jaki sens gry jest gdy sie strzela 3 bramki w sezonie ? a no to odpowiadam ze napewno wiekszy niz strzelac 16 bramek w 1 sezonie na amatorze:D
serafis:
gram na Professional wiec nie wiem czemu taka dziwota :D
rybsonswdk:
Pograj na TP :D nawet jak w 1 sezonie nie strzelisz ani jednego gola i bedziesz ciagle na lawie:D to zobaczysz jaka potem jest satysfakcja gdy uda ci sie zdobyc pare bramek i 1 skład:D ja musialem grac od nowa bo cos zwalilem z save i w 1 sezonie zagralem teraz tylko 3 mecze:D bylem w NAC Breda ale najsmieszniejsze jest to ze trafilem w 2 sezonie do Ado Den Hag czy cos takiego ktore jest w Lidze Europejskiej xDDDDDDDD
serafis:
narazie mi starczy ten poziom :P no ale dziwne jest to ze staraja sie o mnie non stop jedne i te same kluby z tej samej ligi... a ile masz tych punktow "p"
freestler:
SPOX ZIOMEK grasz w trybie ML a powiedz mi co SĄDZISZ o kamerze która tam jest... taka jakby realistyczna jak w tv a nie taka normalna jak w zwykłym exhibition... a najlepiej powiedz mi jak ja zmienic bo strasznie mnie wkurza i nie da si egrac... bo nic nie widac momentami...
Nawigacja
[#] Następna strona