Dział Ogólny > PES 2010

Transfery - poradnik

<< < (43/45) > >>

gostek15:
Jak tego nie rozumiesz to ja ci tego nie wytłumaczę. To jest poroniony pomysł dla mnie. Ale jeśli niektórych to kręci to nic mi do tego. Jak ty patrzysz tylko na statystyki to pewnie grałbyś zawodnikiem który ma na nazwisko Gówno i by ci to nie przeszkadzało. Ja chcę zachować realizm w grze a nie tylko włączać mecz, wygrywać i tak w kółko.

jonhio:
??? kompletnie nie wiem po co się tak denerwujesz? masz z tym problem jakiś? jeśli ktoś ma w szkółce piłkarskiej gracza który kosztuję mało jest młody i utalentowany to ma się już gdzieś czy on się nazywa Henry, Totti, czy twój ulubiony Gówno. kupujesz talent i tyle. to jest tez ruch ekonomiczny bo możesz sprzedać innego gracza z 1 składu, który jest od niego starszy i zarobić na tym. ale jeśli Tb przeszkadzają nazwiska graczy to może niedługo mi powiesz że kupujesz tylko takich graczy którzy maja jeszce oryginalne face<lol2> weź zejdź na ziemię

LuKeL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE??? kompletnie nie wiem po co się tak denerwujesz? masz z tym problem jakiś? jeśli ktoś ma w szkółce piłkarskiej gracza który kosztuję mało jest młody i utalentowany to ma się już gdzieś czy on się nazywa Henry, Totti, czy twój ulubiony Gówno. kupujesz talent i tyle. to jest tez ruch ekonomiczny bo możesz sprzedać innego gracza z 1 składu, który jest od niego starszy i zarobić na tym. ale jeśli Tb przeszkadzają nazwiska graczy to może niedługo mi powiesz że kupujesz tylko takich graczy którzy maja jeszce oryginalne face<lol2> weź zejdź na ziemię

--- Koniec cytatu ---

Ty zejdź na ziemie. jak robi inaczej niż Ty to jest inny co nie :)? wiele osob lubi mieć w składzie znanych piłkarzy itp.

jonhio:
zejdź na ziemie? wtf?

Lacan:
dla mnie osobiście lepiej wytrenować sobie mało znanych graczy (nieznane nazwiska) większa frajda z gry granie popularnymi nazwiskami nudne jest jak dla mnie choć w pesa każdy ma prawo grać po swojemu (podsumowując wolę statystyki nić C. Ronaldo i to nie jest poronione)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej