Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
Kovo7:
Przyłączam się do pytania. Czy łatwość dokonywania transferów w ML zależy od poziomu na jakim grasz?
Gram już 3 sezon i wciąż staram się o Davida Silvę i wielu innych, a oni mnie olewają. Chociaż ostatnio ściągnęłem Nani'ego. A kasy tez mam w miarę dużo, w każdym razie nie bankrutuję. Co mogę zrobić, żeby łatwiej wykonywać transfery?
Milanista09:
Poziomow trudnosci nie testowalem gram tylko na Top Playerze juz 6 sezon 2015/16 ogolnie jest ciezko z tranferami. Zaczynałem defaltowymi graczami w stworzonym przez siebie klubie czyli tylko 5000 kibicow na poczatku i budzet 3 Miliony i musze powiedziec ze jest to najlepszy dotej ory ML w jaki gralem a gram od PES 5. Jeszce niegdy nie bylo tak ciezko i to przypomina realizm mam kase na Messiego czy Ronaldo po tych kilku sezonach kibicow ponad 100K ale o spektakularny tranfer dalej ciezko z jednej strony dobrze z innej troche szkoda ze giwazdy sie nie da sprowadzic. Z tego co tu ludzie pisza grajac chelse, interem czy realem jest o wiele latwiej na szczescie nie na tyle latwo zeby w 2 sezony stworzyc dream team :]
Bogo_Chelsea:
Ja gram w ML Chelsea Robic transfery to nie problem np. chcialem kupic Arshavina z Arsenalu to nie przeszedl bo to mozna powiedziec ze do chelsea z arsenalu nie przejdzie i nie przeszedl chyba ze zawodnik jets na lisice transferowej.Ja chcialem kupic pato aguero glena johnsona i micaha richardsa to nie chca przejsc caly czas negotiations broken down czyli oznacza to ze klub nie chce zaakceptowac propozycji wyslaenj przez klub, dopiero potem jak wyslesz oferte i klub zgdodzi sie o wystawia cene z zawodnika np chialem kupic alvesa z barcy klub zgodizl sie ale za 50 mln funtow to zmniejszylem do 32 i dupa.Ja sobie kupilem a.younga adebayora j.moutinho hleba trochowskiego chamakha i wychowankow sciagnalem ci co byli wypozyczeni sprzedalem deco hilario ballacka maloude belletiego i ferreire tylko trzeba czekac az nimi klub sie jakis zainteresuje tylko najpierw ci co nie wiedza trzeba ich an liste wystawic poniej na dole gracza sa ikonki herbow klubow kto sie interesuje jesli przedstawi oferte to sprzdajesz zawodnika
simon999:
Ja mam juz rok 2014 i udalo mi sie do Interu pozyskac: Messi, Benzema, Dudka, Torres, Zarate (juz go sprzedalem z zyskiem:D), Rodrigueza, Adriano (tego z Valencji). Najdluze trwalo sciagniecie Messiego i Benzemy, 2 lata sie o nich staralem.
Bogo_Chelsea:
ja sie staram o ricgardsa moze cos z tego bedzie ;) juz gram 3 sezon :)
Nawigacja
[#] Następna strona