Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

moze??

(1/2) > >>

sesek18:
witam patchmakerów moze zamiast robic kolejne patche w ktorych jest praktycznie to samo chodzi mi o ligi tylko sie zmieniaja buty pilki itd. wiec moze patchmakerzy zaczeli by robic patche z drugimi ligami np. patch z la liga i liga adelante, ekstraklasa i unibet 1 liga , seria A i serie B. itd pomyslcie o tym ;PP

jakub17:
według mnie to jest bez sensu, druga liga to ok. 16-18 drużyn - po co marnować tyle slotów jak i tak się nie gra takimi drużynami (gra się tylko przeciwko nim ;D). Lepiej jest pododawać kluby, które są w Champions League i Europa League, a nie ma ich w PESie, ale to jest tylko moje zdanie ;)

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwedług mnie to jest bez sensu, druga liga to ok. 16-18 drużyn - po co marnować tyle slotów jak i tak się nie gra takimi drużynami (gra się tylko przeciwko nim ;D). Lepiej jest pododawać kluby, które są w Champions League i Europa League, a nie ma ich w PESie, ale to jest tylko moje zdanie ;)

--- Koniec cytatu ---

popieram ja czekam na patch w którym będą te ligi które są z tym że zamiast Eredivise dał bym Bundeslige a w others a i b dał bym kluby LM i LE + kluby polskie , do tego zamienił bym stadiony nie licencjowane i te mniej znane na np. Emirates Stadium i inne znanych klubów, poprawione loga i nazwy zespołów,nowe stroje i poprawione transfery + ewentualnie  dodanie twarzy tym zawodnikom mniej znanym zawodnikom mi by to w zupełności wystarczyło.

furtak123:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwedług mnie to jest bez sensu, druga liga to ok. 16-18 drużyn - po co marnować tyle slotów jak i tak się nie gra takimi drużynami (gra się tylko przeciwko nim ;D). Lepiej jest pododawać kluby, które są w Champions League i Europa League, a nie ma ich w PESie, ale to jest tylko moje zdanie ;)

--- Koniec cytatu ---
To jest twoje zdanie ale jesli jest np.z kluczborka to nie bedzie gral wisla czy legia ;)

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
popieram ja czekam na patch w którym będą te ligi które są z tym że zamiast Eredivise dał bym Bundeslige a w others a i b dał bym kluby LM i LE + kluby polskie , do tego zamienił bym stadiony nie licencjowane i te mniej znane na np. Emirates Stadium i inne znanych klubów, poprawione loga i nazwy zespołów,nowe stroje i poprawione transfery + ewentualnie  dodanie twarzy tym zawodnikom mniej znanym zawodnikom mi by to w zupełności wystarczyło.

--- Koniec cytatu ---

Popieram! Też czekam na taki patch! Mam nadzieję,że w styczniu/lutym już taki patch powstanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej