Dział Ogólny > PES 2010
Community Mode- PROBLEMy i ich rozwiązania
Bartas89:
Witam. Mam problem z community mode. Otóż chciałem ze znajomymi zagrać turniej we trzech. Problem polega na tym iż jeden z moich kolegów gra na klawiaturze, a ja z drugim kolegą gramy na padach. Trudność pojawia się w momencie rozgrywania meczu klawiatura kontra 3 pad. Kolega który gra na 3 padzie wogóle nie może nim sterować. Dodam że nic się nie da zmienić w player settings. Zna ktoś może sposób jak rozwiązać ten problem zebyśmy mogli normalnie ustawić sterowanie iżeby każdy mógł sterować swoją drużyną, a nie drużyną przeciwnika?
Antimadridista:
Mam to samo. Też gramy w trzech i pojawia się identyczny problem. Konami spieprzyło ten tryb niesamowicie :/
Bartas89:
Musi być jakiś sposób żeby normalnie pograć... Bo już mamy dość tabeli robionych na kartce :P
kubera(RTS):
niestety ten problem jest wielki i nei da się z nim nic zrobic...
es_sabbi:
a dobrze wszystko robicie??
ustawcie klawiature najpierw, a potem w zakładce od pada ustawcie pada 1 jako gracz 2, pada 2 jako gracz 3, pada 3 jako gracz 4 i wszystko powinno śmigać :) skoro da się grać 2vs2 czy 1vs2 to nie rozumiem gdzie macie problem.
Chyba że coś źle ustawiliście sobie w trybie community - na pewno do listy graczy wpisaliście każdego z was??
Nawigacja
[#] Następna strona