Dział Ogólny > PES 2010

Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady

<< < (70/84) > >>

speedmiki:
Mam problem;/ koncze sezon arsenalem juz musze tylko przeskoczyc pare dni;p no i gdy daje zeby byl nastepny dzien pokazuje mi sie ile tam tego doswiadczenia dostali i wogole potem daje dalej i nic;p jest tylko tlo;/ cos takiego: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kapi277:
Ktos gdzies kiedys napisal ze zeby zawodnik chetniej chcial przejsc do naszego klubu musimy byc wyzej w rankingu od tamtego klubu z ktorego chcemy go zakupic... pytanie: jak sprawdzic, gdzie wejsc w ten ranking ?

EDIT: ok juz mam :)

Siekacz11:
mam podobny problem jak speedmiki  co jakis czas tez mi wyskakuje 'zaciety ekran z tłem" i nic dalej. po prostu zaaisuje co 2 mecze i wyłączam i wczytuje i gram dalej...

blaker44:
Siema, mam paru zawodnikow ktorzy maja najslabsza forme (fioletowa strzalka w dol) przez jakis czas, jak zrobic by odzyskali forme?

scaloni:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema, mam paru zawodnikow ktorzy maja najslabsza forme (fioletowa strzalka w dol) przez jakis czas, jak zrobic by odzyskali forme?

--- Koniec cytatu ---

pewnie wczesniej ich zbyt czesto nie wystawiałes to im forma opadła i raczej nie wróci poki nie zmienią klubu ...
u mnie tak bylo przez co próbowałem dawac im kilka minut juz na wygranych meczach aby wrocili do zwykłej formy, ale caly czas do konca sezonu nic sie nie zmieniło i potem przyszło przedłuzanie kontraktów i oni własnie zawieslili rozmowy i odeszli za free ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej