Dział Ogólny > PES 2010
Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady
Sandu!:
Mam problem, ze szkółki wziąłem sobie piłkarza Galeoto ( SB 90 ) ma 17 lat i wszystkie umiejętności rosną bardzo szybko jednak miałem paru piłkarzy którym tak samo szybko rosły to później równie szybko spadały ( Hartmann, Mandjeck ) i nie wiem czy go sprzedać czy zostawić i zobaczyć czy nie będą mu spadać ??
tiky:
Witam. Jaki klub jest ciekawy do grania nim kariery? Jakiś z lepszych :) Gram na poziomie Professional.
Ale proszę, polećcie mi tylko klub, którym się gra bardzo ciekawie. W grę wchodzi Serie A, Premier League, Bundesliga, Primera Division :) Tylko nie Barca i Arsenal. I podajcie do każdego klubu który polecacie dobre uzasadnienie, z góry dzięki :) :)
Dsx:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Jaki klub jest ciekawy do grania nim kariery? Jakiś z lepszych :) Gram na poziomie Professional.
Ale proszę, polećcie mi tylko klub, którym się gra bardzo ciekawie. W grę wchodzi Serie A, Premier League, Bundesliga, Primera Division :) Tylko nie Barca i Arsenal. I podajcie do każdego klubu który polecacie dobre uzasadnienie, z góry dzięki :) :)
--- Koniec cytatu ---
Graj takim klubem, do którego czujesz sympatię.. Np. ja grałem już Fenerbahce, Ajaxem, Lazio, Realem, Interem, Auxerre, Marsylią i tymi słabszymi klubami zdecydowania gra się ciekawiej i jest dużo więcej emocji ;)
jonhio:
to zależy też od ustawienie jakim lubisz grać np ja uwielbiam 4-3-3 z 3x SS (bez skrzydlowych oprócz obrońców) i np grając fc porto sie męczyłem bo graja 2 skrzydłowimi w napadzie a nie dało się zmienić na 3xSS bo brakowało takich piłkarzy a po 2 wydatek 4xSS to dosyć duża inwestycja na starcie. polecam Ci PSG/Celtic/PSV/Genoua/ ciekawie się gra tez lechem<lol2> (gram na opcji hard-->wpakowałem lecha do premier league)
SHIRI:
Czemu w Masters League zawodnicy pokroju Messi,bądź Lucho Gonzalez przechodzą do klubów takich jak śląśk wrocław,bądź Osasuna Pampeluna ? I czemu są juniorzy tacy jak Thierry Henry? Da się coś z tym zrobić?
Nawigacja
[#] Następna strona