Dział Ogólny > PES 2010

Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady

<< < (74/84) > >>

Konfas:
Witam.
Gdy włączam grę wszystko jest ok, lecz kiedy wchodzę w Mają karierę (Master League) i biorę Nową Grę, wyskakuję mi nowy sezon, pokazują się sponsorzy i bah, wyskakuję mi błąd:

Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2010 i zostanie ona zamknięta.
Przepraszamy za kłopoty.

Jeżeli jesteś w trakcie parcy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone.
Aby uzyskać więcej informacji o tym błędzie >kliknij tutaj<

Debuguj Zamknij

- Więc co ja mam zrobić żeby ten błąd mnie nie męczył i żebym mógł spokojnie grać ?

Szymix:
Masz jakieś patche? Jeśli masz PESEdit to musisz najpierw użyć switcha.

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Gdy włączam grę wszystko jest ok, lecz kiedy wchodzę w Mają karierę (Master League) i biorę Nową Grę, wyskakuję mi nowy sezon, pokazują się sponsorzy i bah, wyskakuję mi błąd:

Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2010 i zostanie ona zamknięta.
Przepraszamy za kłopoty.

Jeżeli jesteś w trakcie parcy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone.
Aby uzyskać więcej informacji o tym błędzie >kliknij tutaj<

Debuguj Zamknij

- Więc co ja mam zrobić żeby ten błąd mnie nie męczył i żebym mógł spokojnie grać ?

--- Koniec cytatu ---

pytaj w temacie patcha jakiego masz zainstalowanego

L3X-T3R:
Gram już enty sezon swoją drużyną, chciałbym edytować umiejętności jednego z zawodników, czy istnieje jakiś edytor obejmujący Master League ?

tiky:
Siema, kim najlepiej zaczac grac kariere w Pesie? Mysle o klubie nie najlepszym ale tez nie o najslabszym. Podajcie po 3 propozycje z kazdej ligi, w gre wchodzi tez niemiecka. Dzieki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej