Dział Ogólny > PES 2010
Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady
mack:
Mam pytanie. Dlaczego na rynku transferowym nie ma graczy z tzw. "free agent" ? Daję w tę grupe wolnych graczy i wyskakuje "no players meet the search conditions.." , gracze tzw. edit players są.
Gdy daje opcje "classic players" wtedy mam w free agent zawodnikow, ale tylko ok.50 , a w edit mode jest ich normalnie ponad 400. Dlaczego wiec nie ma ich w ML ?
Rzaq:
Siema. Chcę przerzucić się na Top Player ale kompletnie mi nie idzie . Mecze są zawsze zacięte ale przeważnie w końcówce tracę gola. Jakim stylem grać żeby wygrywać na tym poziomie? Atak środkiem, podania z pierwszej piłki, rajdy skrzydłami? Która na ten poziom najbardziej się nadaje?
rufi1982:
Moim zdaniem wszystko wymaga wprawy. Ja od razu zacząłem od tego najwyższego poziomu....początkowo strasznie ciężko strzelało mi się gole...jak strzeliłem 2 w meczu to było święto...w 2009 zdecydowanie łatwiej było o gole...
Więc ja nie mam żadnego wypróbowanego sposobu na strzelanie goli....ale często biegam skrzydłem...obraniakiem, rosickym, eboue albo wallcotem...czasem arshaviem oni maja bardzo dobre dośrodkowanie przynajmniej u mnie gram 3 sezon Arsenalem... i po ich wrzutkach przeważnie Tevez albo Van Persie kończą akcje strzałem z główki....często też jak mam trochę miejsca w środku pola i akurat jest przy piłce Fabregas, Nasri albo Van Persie to strzelam z daleka....bardzo często wchodzi uderzenie maja u mnie świetnie rozwinięte...moim zdaniem warto też budować akcje dokładnymi podaniami i nagle zaskoczyć atakiem...także po kontrze strzelam dużo goli...mam bardzo szybkich piłkarzy.... teraz o wiele łatwiej o gole niż na początku....wczoraj pokonałem Milan 7-0...wcześniej Manchester City 6-1
P.S Zapomniałem dodać ze z rzutu rożnego też często strzelam gole jak dośrodkowuje Fabregas z lewej strony albo Obraniak z prawej
mack:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie. Dlaczego na rynku transferowym nie ma graczy z tzw. "free agent" ? Daję w tę grupe wolnych graczy i wyskakuje "no players meet the search conditions.." , gracze tzw. edit players są.
Gdy daje opcje "classic players" wtedy mam w free agent zawodnikow, ale tylko ok.50 , a w edit mode jest ich normalnie ponad 400. Dlaczego wiec nie ma ich w ML ?
--- Koniec cytatu ---
Odswiezam.
MatiF96:
jak mozna podwyższyc oferte dla danego zawodnika jak nie chce przyjąć ?
Nawigacja
[#] Następna strona