Dział Ogólny > PES 2010

Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady

<< < (81/84) > >>

Gupi8:
Panowie co powiecie o moim składzie Palermo? Jak widzicie nie jest to zlepek gwiazd bo oni raczej niechętnie do mnie przychodzą mimo że mam na koncie zwycięstwo w LM. Sezon 2014/2015:

Powiedzcie co byście zmienili w formacji, bo wydaję mi się że nie jest idealna. A co do graczy to moglibyście mi polecić gracza który:

-Jest młody
-Jest szybki (najlepiej środkowy/ofensywny/defensywny pomocnik)
i najważniejsze: -Ma bardzo celny i mocny strzał z dystansu

cena nie gra roli.

Nederland:
Lepiej byłoby, gdybyś dał screeenshota z Game Planu, najlepiej z widocznymi overallami.

Gupi8:
Proszę

Nederland:
Nawet niezły skład. Widać, że bok pomocy i atak trochę kuleje, ale nie jest źle. No i Gerrard ma już najlepsze lata za sobą.

Co do zawodników to ci nie pomogę, bo grałem jedynie na Ekstraklasie Patch. Tam furorę robili Małecki i Tosic.

Ale poszukaj Zhou Haibina (PSV) lub Rafaela Carioca (Spartak). Jeśli zależy ci na kimś bardziej statecznym, bierz Marcelo Mattosa (o ile tam w ogóle jest ;p, u mnie na początku był bez klubu, ale chyba w Corinthians gra).

raul7:
Zargo Touré - fantastyczny defensywny pomocnik, gra w US Boulogne, nie zwracaj uwagi na jego ovr, ponieważ na początku jest on dość słaby (ok. 75). Zawodnik jest młody, fantastycznie się rozwija, super strzał z dystansu (u mnie ma 24 lata i ovr 87).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej