Ostatnio ( mecz z Polonią W) za Króla gra Alexis Norambuena Ruz(zresztą od paru meczy), Grosicki za Gevorgyana, a Jarecki za Reicha , a w ataku obok Franka Jezierski. Hermes nie strzela wolnych, gdyż nie umie(Bruno ciut lepiej to robi, z podkreśleniem na ciut), rożny prawy chyba Bruno, lewy Jarecki. Karne tak jak wyżej Franek (nie Hermes), bo choć jeszcze nie strzelał sam przyznał w Lidze Plus Extra że jest wyznaczony do karnych jako pierwszy. Szersza kadra, numery
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Skrót: JAGA (JAG)
Masz całkowitą rację, lecz napisałem ten najmocniejszy skład. Zgadzam się z tobą iż grał Jezierski i Norambuena (Król ma podobno kontuzję). Na 100% BRUNO nie wykonuje rzutów wolnych - jeszcze nie widziałem tego a oglądam Naszą Skopaną na Orange Sport.
Co do Jareckiego - Prawda, lecz nie jest on podstawowym zawodnikiem - w ostatnim meczu zastąpił chyba Reicha. Ale dobrze mówisz, gdyż w ostatnim meczu Probierz przeprowadził wiele zmian.
Jeśli chodzi o aktualny skład to prezentuje się następująco:
Grzegorz Sandomierski - Igor Lewczuk, Thiago Rangel Cionek, Andrius Skerla, Alexis Norambuena - Kamil Grosicki (82. Vahan Gevorgyan), Bruno , Hermes Soares , Dariusz Jarecki (75. Pavol Stano) - Remigiusz Jezierski (92. Neil Hlavaty), Tomasz Frankowski.
Lecz myślę, że był to skład tylko na jeden mecz. Więc dlatego podałem inny skład.