Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

Faces by sopel86lodz

<< < (4/78) > >>

sopel86lodz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESopel fajnie, że promujesz mnie bez mojej wiedzy :) Download'u nie dałeś ale dałej screen wersji którą ty poprawiłeś i do tego nie skończonej wersji :D
Hehe nie obrażaj się no ale to także mój błąd upload'ować twarze które nie są skończone :D

A tak ładne twarze :D Boguski mi się bardzo podoba :D A Brożek hmm nie wiem. Nikt jeszcze nie zrobił takiego bardzo podobnego Brożka. Może wezmę się za to... ?

--- Koniec cytatu ---
promuje bo twoj peszko jest swietny to jest ta wersja co ci wyslalem na priva, sam go troche poprawilem ale mozna by sie jeszcze przy nim pobawic:).Brozka robilem juz kilkanascie wersji ma jakas specyficzna morde i nie wychodzi jak chcesz to masz tex ktora wydaje mi sie dobra moze tobie wyjdzie fajny, pozdro
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

sopel86lodz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak skończysz Muchę to zrobisz Radka Majdana? Bardzo proszę ;)
Zdjęcia:

--- Koniec cytatu ---
staram sie robic facy jakis dobrych pilkarzy anie ludkow tanczacych na lodzie :P

Blackjuve:
słuchaj po prostu ta fotka brożka mi go nie przypomina odrazu. To powinna być fotka taka, że jak otwieram to mówię odrazu że to on, bo go rozpoznaję. A na tej fotce co zrobiłeś teksturę jakiś ma dziwny wyraz twarzy.

sopel86lodz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsłuchaj po prostu ta fotka brożka mi go nie przypomina odrazu. To powinna być fotka taka, że jak otwieram to mówię odrazu że to on, bo go rozpoznaję. A na tej fotce co zrobiłeś teksturę jakiś ma dziwny wyraz twarzy.

--- Koniec cytatu ---
ja rozumie ale takiej fotki nie znalazlem, ta tex robilem troche czasu ze zdjecia ktor mialo duzo cieni wiec pomyslalem ze moze ty cos z tego zrobisz

robi99:
co do Muchy, to powinien być mniej pulchny ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej