0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak nikt nie może mi pomóc to chociaż proszę żeby ktoś zobaczył czy da się mu grać Master League zespołem np. newcastle (2 liga angielska). Jak już ktoś włączy to niech zobaczy w skład czy ma wszystkich zawodników o takich samych umiejętnościach jak bramkarz. Bardzo proszę o to i z góry dziękuję.
Ja mam pytanie, bo nie wiem, czy ściągać. Czy w Championship wszyscy zawodnicy mają ustawioną pozycję bramkarza? :/
ejj mam problem gdy chce zrobic normalny transfer w grze w edit to wywala mnie do windowsa
Już mi działa. Bardzo mi się podoba! I jest to najlepszy patch do PES 2010. Wszystko jest OK,ale gdy w ML robię Negocjacje i sortuje na Ogólny Overall i nacisnę strzałkę,to od razu wywala mnie do Windowsa. Do Windy wywala mnie też gdy chcę zagrać Levadią. Reszta wszystko OK. Świetny patch!
kiedy update pod wersje 1.3...Person a mowiles ze nie bedzie update ze od razu bedzie mozna wgrac nawet na 1.3 i ze osobne exe a teraz trzeba na update czekac???
Ja znalazłem taki błąd: gdy zmieniam taktyke Chelsea to ona się nie zapisuje tzn: zmieniam Essiena na J.cole i wychodze niby pisze że wszystko jest OK ale w meczu juz tak nie jest znowu w skaldzie jest Essien. Jak ten blad naprawic
Zostaną te rzeczy poprawione w update? Albo jest jakaś rada na to? EDIT : Aha i jeszcze jedno pytanie - czy jest w patchu Mame Biram Diouf? Nowy piłkarz Manchesteru United?