Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLISH FOOTBALL REVOLUTION PATCH - Oficjalny serwis Rusza!!!

<< < (2/20) > >>

czesio4:
opolsko-śląska  :D BKS ! xd

patryk'95:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra zorbiłem liste druzyn lig(polskich) wstepna

-Ekstraklasa+4zespoły najlepsze z Unibet 1Ligi

-Unibet 1Liga+2zespoły najlepsze z drugich lig (zachodzniej i wschodniej)

-2Liga zbiór najlepszych druzyn z wschodniej i zachodniej

-3Liga jest sporo takze ale wybierzemy jedna (ankieta) albo zbiór najlepszych zespołów
 dolnośl.-lubuska
 kuj.-pom.-wlkp.
 lubelsko-podkarp.
 łódzko-mazowiecka
 małop.-święt.
 opolsko-śląska
 podl.-warm.-maz.
 pomorsko-zach.
-Młoda Ekstraklasa albo 4Liga (zbiór najlepszych druzyn badz jedna tak jak w przypadku 3 ligi moze byc)

--- Koniec cytatu ---
najlepiej najlepsze zespoły z 3 ligi w jednej lidze
lubelsko-podkarpacka SPARTAKUS SZAROWOLA, UNIA NOWA SARZYNA (pomijając górnik łęczna II)
łódzko-mazowiecka GLKS NADARZYN, KS PIASECZNO
małopolsko-świętokrzyska hutnik KRAKÓW, juventa STARACHOWICE (oby nie ;p) lub ORLICZ SUCHEDNIÓW (o wiele lepiej)
podlasko-warmińsko-mazurska SOKÓŁ SOKÓŁKA, WARMIA GRAJEWO
dolnośląsko-lubuska GÓRNIK WAŁBRZYCH, MOTOBI BYSTRZYCA KĄTY WIELKIE
kujawsko-pomorsko-wielkopolska POLONIA NOWY TOMYŚL, VICTORIA KORONOWO
opolsko-śląska RUCH ZDZIESZOWICE, BKS STAL BIELSKO BIAŁA
pomorsko-zachodniopomorska CHOJNICZANKA CHOJNICE, CARTUSIA KARTUZY (tu można bytowie bytów dać )

w moim regionie czyli świętokrzyskie jest tak że w tej chwili juventa (ode mnie z miasta niestety) jest na 3-cim miejscu ale Orlicz teraz nie jest w formie a juventa tak więc możecie dać albo  klub złodziei i partaczy juventa starachowice albo orlicz suchedniów
jeśli wybierzecie juvente to wam moge podrzucic kitsy herb skład zdjecia zeby twarze porobic itp  

Teofilowiak:
Ja bym chciał żeby w grze pojawiły się takie drużyny jak   Tornado Łódź   i   Teofilów Łódź    :D

Tornado Łódź: REJESTRACJA lub LOGOWANIE        strona  Tornada  ;)

Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko ładnie pieknie ;] tylko skad wy wezmiecie statystyki ? :D , jednak pozdrawiam i zycze powodzenia

--- Koniec cytatu ---
Dobre pytanie.. Nie wiem czy twórcy zdają sobie sprawę ale jest od groma pracy ze wszystkimi numerami, statystykami, formacjami, warunkami fizycznymi, kolorem włosów czy karnacją poszczególnych zawodników. Już nie wspominając o kitsach, przyśpiewkach, herbach itp...
Nie zrozumcie mnie źle, ale szczerze wątpię w powstanie tego patcha. W takie coś musiałaby zaangażować się cała polska scena PES, a tak się raczej nie stanie... Bądźmy realistami...
Jednak życzę powodzenia :D

titi14:
Byłbym Wdzięczny  za Wstawienie Do patchu  Dryżyny MKS DĄB DĘBNO która napewno zasługuje na bycie w Patchu ! REJESTRACJA lub LOGOWANIE Sami Zobaczcie !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej