Przepraszam najmocniej i proszę o wybaczenia za to że podbijam temat ale jestem do tego zmuszony bo kupiłem PESa 21 października dziś mamy 28 i dalej wyskakuje Unable To Login. I to nie jest wina konami ani płyty tylko czegoś (do tej pory nie wiadomo czego). Grę kupiłem w Media Markt i wczoraj poszedłem tam żeby mi oddali kasę więc gościu przy mnie wszystko sprawdził tj. zainstalował grę ja wpisałem swoje dane do gry online u nich wszystko chodziło więc kasy nie mogli mi oddać... Ale żebym nie był pokrzywdzony to dali mi innego PESa.Przyszedłem do domu odinstalowałem tamtego zainstalowałem wszystko od nowa i dalej wyskakuje Unable To Login. Porty 5730 i 5739 odblokowane te wszystkie DMZ UNpN i inne pierdoły na routerze włączone zapora windowsowa wyłączona norton wyłączony więc już sam nie wiem co robić... Może wina systemu?? Mam zainstalowanego MX'a... Ewentualnie jak ktoś wie to niech napisze jakie wszystkie porty trzeba odblokować (ja tylko wiem o tych 5730 i 5739) i co tam jeszcze trzeba na routerze lub w systemie zmienić.
Wszedłem na tą stronę
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Sprawdzałem speed test i miałem 3 razy literkę A więc wszystko OK...
Sciagnąłem program connection checker i tam te piszę że wszystko jest OK.
Z góry dzięki za pomoc i jeszcze raz sorry że podbijam temat ale szkoda mi tych 150 zł