Ja gram sobie zespołem z Eredivisie. Zespół zwie się VVV Venlo. Na początku był słabiutki, ale wybrałem go, aby stworzyć piłkarską potęgę
. Na razie nie jest to jeszcze to, czego bym oczekiwał, ale udało mi się już wygrać ligę Europejską i 2x Puchar Holandii.
Mistrza jeszcze nie zdobyłem, ale dużo nie brakowało. 2 razy byłem trzeci i w trzecim sezonie zdobyłem tytuł wicemistrza (pier...... Ajax!). W pierwszych 2 sezonach nie udało mi się sprowadzić żadnej gwiazdy (moje transfery to TZERPOMGLOU, BARAZITE, LUIS PEDRO, KOWALSKI z Wisły Kraków, 18 letni MRKELA i 19 letni TOLCHOTRZYN). Dopiero w trzecim sezonie udało mi się sprowadzić gwiazdy europejskiego formatu: JUANA MATĘ z Valencii, za którego zapłaciłem 5,5 mln dolarów oraz MARKA HAMSIKA z Napoli za 20,8 mln dolarów. Stawiam na młodych, perspektywicznych zawodników, bo wydaje mi się, że jest to gwarancja sukcesu. Muszę się pochwalić, że udało mi się wypromować i korzystnie sprzedać D. Vianę do Atletico Madryt za 20,5mln dolarów. Mam już niezłą pakę i w tym sezonie liczę na dobre występy w Lidze mistrzów, oraz na zdobycie tytułu mistrzowskiego. W końcu musi się udać!!! Aha na koniec dodam, że gram na poziomie Professional i rozgrywam 5 minutowe mecze. Pozdrawiam wszystkich maniaków PES-a!