Archiwum > Gry Komputerowe, Konsole, Sprzęt

Gry, które powinniśmy mieć ?

<< < (2/44) > >>

fasola1984:
A ja polecam Pes 2010, GTA VI, Hitman Krwawa forsa. I symulatory pola walki ARMA 2, Operation Flashpoint Dragon Rising.

czerwono-czarny:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOwn3d hahaha beznadziejna gra zobacz Recenzka Kominka tej gry!!
ja tam czekam na GoThIc 4 ArCaNiA!!

--- Koniec cytatu ---

hahaha to,że oglądasz kominka to już mówi dużo o tobie...Kominek to debil,który nie gra w gry tylko jak nie ma co robić to bierze się za jakąs gre i ją krytykuje i odpycha tym samy graczy.Idz sobie poczytaj jeszcze Blog jego jak taki autorytet w nim widzisz.Nie grałeś to się nie wypowiadaj bo gra jest bardzo dobra.

czerwono-czarny:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Hitman Krwawa forsa. I symulatory pola walki ARMA 2,

--- Koniec cytatu ---

Ta pierwsza moja ulubiona gra a ta druga jedyny symulator wojenny,który oddaje realizm wojska.Jest świetnie rozbudowany.

junker:

--- Cytuj ---Kamil chyba napisał na jakie tytuły czeka bo Cal of duty już jest,ale reszta to w 2010 wychodzi ;]
--- Koniec cytatu ---
oficjalnie cal of duty jeszcze niema bo premiera 10 a nieoficjalnie to już jest od wczoraj

--- Cytuj ---Batman Arkham Asylum
--- Koniec cytatu ---
też się zastanawiałem ale czy nie jest to nudne
jeśli chodzi o hitmana to nie lubie takich gierek.of dragom rising mam pesa też gta też zastanowie się nad  ARMA 2
a ten Prototype to coś w stylu devil mar cry 4?

czerwono-czarny:
Wiem,ze Premiera 10,ale w sieci już jest.Batman jest bardzo fajny i nie jest nudny.Prototype to prawdziwa rzeź...Zobacz sobie na you tube jak te gry wygladaja to najlepsze rozwiązanie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej